vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Klik PVC vloeren: ontdek hier het aanbod

Wanneer je een PVC vloer wilt gaan aanschaffen kun je vaak kiezen voor dryback en klik PVC vloeren. PVC click vloeren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een mooie betonlook PVC klik vloer, maar ook tegels van PVC zijn dankzij het kliksysteem gemakkelijk te plaatsen. Een PVC vloer kopen is dan toch weer net een stukje aantrekkelijker.

Alle click PVC vloeren zijn geschikt voor je woning: het maakt niet uit waar je ze wilt plaatsen. En bij Vloerenbaas vind je daarnaast ook nog eens een uitgebreid aanbod van klik PVC vloeren. En met het invullen van het online offerteformulier krijg je een prijsindicatie van ons voor het leggen van jouw nieuwe PVC click vloer.

+ Meer informatie

click pvc vloer

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Ontdek het gemak van PVC klik vloeren

Wat is een PVC click vloer precies en wat zijn de voordelen van klik PVC vloeren? De naam zegt het al: klik PVC vloeren zijn vloeren met een handig kliksysteem waardoor je ze eenvoudig aan elkaar vast kunt maken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de vloer eenvoudig en snel kunt leggen, maar ook dat je ze weer snel los kunt maken indien nodig. Stel dat je gaat verhuizen. Dan kun je de PVC click vloer dus gewoon losmaken en meenemen naar je nieuwe woning. De klikverbinding tussen de PVC vloerstroken zorgt voor veel extra gemak.

Dit zijn de voordelen

Een PVC klikvloer heeft als belangrijkste voordeel dat het leggen van een nieuwe vloer veel makkelijker wordt. Maar je kunt daarnaast ook nog profiteren van een aantal andere voordelen.

  • Een click PVC vloer met vloerverwarming: dit type vloer kun je gerust over een vloerverwarming plaatsen;
    De PVC click vloer is makkelijk los te maken en te vervangen indien nodig;
  • Klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, merken en kleuren;
  • Een klik PVC vloer is geluiddempend, vochtwerend en isolerend.
  • Een klik PVC vloer leggen kan overal: in de slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en zelfs op kantoor;

Een PVC click vloer leggen: hoe gaat dat in zijn werk?

Een PVC click vloer leggen is erg gemakkelijk en scheelt je veel tijd. Het voordeel van klik PVC vloeren is dat je de stroken eenvoudig aan elkaar kunt vastmaken met het kliksysteem. Het PVC vloeren click systeem zorgt ervoor dat de vloeren eenvoudig en snel gelegd kunnen worden. Het PVC vloer kliksysteem kost je veel minder tijd, je hoeft de ondergrond vaak niet of nauwelijks te bereiden en daarnaast is de vloer ook weer makkelijk te demonteren, in tegenstelling tot dryback PVC vloeren.

Prijzen en laten leggen

Wat zijn de klik PVC vloeren prijzen? Hoe duur de PVC click vloer is, is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt het type vloer mee, maar ook het totale oppervlak en dus hoeveel stroken je nodig hebt. Je kunt bij Vloerenbaas in ieder geval terecht voor de laagste prijs. Zo weet je zeker dat je geld kunt besparen. Wil je wat meer lezen over de prijzen van een PVC vloer? Druk dan op de link voor meer informatie.

Laat je click PVC vloer leggen door Vloerenbaas! Eerst kies je een mooie PVC klik vloer die helemaal aan je wensen voldoet. Deze vloer kun je vervolgens gemakkelijk en snel online bestellen in de webshop. En om het jezelf nog makkelijker te maken vul je online het offerteformulier in. Je krijgt dan van ons een directe prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. En daarnaast wordt je vloer ook nog eens professioneel gelegd door onze Vloerbazen!

Offerte aanvragen?