Antraciet laminaat

Wil je een antraciet laminaat vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je altijd een mooie beton- of tegelvloer willen hebben, maar vind je een dergelijke vloer wat aan de prijzige kant? Dan is laminaat in antraciet grijs een ideaal alternatief.

Antraciet laminaat heeft namelijk de uitstraling van een beton- of tegelvloer, maar dan met de voordelen van laminaat. Dit betekent dat de vloer goedkoper is, makkelijker te onderhouden en eenvoudig te leggen. Neem hieronder alvast een kijkje naar de mogelijkheden en laat je inspireren door het ruime aanbod.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor antraciet laminaat?

Antraciet laminaat is een veel gekozen kleur voor laminaat aangezien het unieke eigenschappen heeft. De meeste laminaatvloeren in antraciet grijs hebben een tegellook waardoor het een perfect alternatief is voor een beton- of tegelvloer. Voornamelijk op basis van de prijs, onderhoud en arbeidsintensiviteit van het leggen.

Zo zijn laminaatvloeren vele malen goedkoper dat een echte betonnen vloer of tegelvloer. Dit heeft voornamelijk te maken met de kosten van het materiaal en de kosten voor het laten leggen van de vloer. Het leggen van een laminaatvloer kun je namelijk prima zelf doen.

Daarnaast is antraciet laminaat makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is regelmatig stofzuigen of vegen. Gebruik hiervoor een zachte bezem of een stofzuiger met zachte borstelkop om te voorkomen dat vuil en zand krassen op de vloer achterlaten. Ook is het aan te raden om de vloer één keer per week te dweilen met laminaatreiniger zodat vlekken geen kans krijgen om in de vloer te trekken.

Uitstraling van laminaat in antraciet

Antraciet grijs laminaat heeft een unieke uitstraling ten opzichte van bruin laminaat en lichte laminaatvloeren. Waar bruine vloeren van laminaat de uitstraling hebben van een echte houten vloer zorgt laminaat in antraciet grijs juist voor een moderne uitstraling van een tegel- of betonvloer.

Echter is antraciet laminaat niet alleen verkrijgbaar als tegellaminaat, maar heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor antraciet planken van laminaat. Hiermee creëer je een unieke uitstraling die perfect te combineren is met een moderne of industriële interieurstijl. Tegenwoordig kiezen dan ook veel mensen voor de prachtige uitstraling van antraciet laminaat.

Ruime keuze uit antraciet laminaat bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas ben je aan het juiste adres voor het kopen van een prachtige laminaatvloer in antraciet grijs. Je hebt hierbij namelijk de keuze uit onwijs veel verschillende tinten, patronen en dessins. Ook kun je kiezen voor een divers aanbod van laminaatplanken en tegellaminaat waardoor je beslist een prachtige vloer vindt die aansluit op jouw interieurstijl.

Wanneer je ervoor kiest om je laminaatvloer bij Vloerenbaas te bestellen mag je ervan uitgaan dat je kiest voor de hoogste kwaliteit tegen en scherpe prijs. Wellicht loopt er een antraciet laminaat aanbieding waar je gebruik van kunt maken. Hierdoor bespaar je nog meer op de kosten van jouw nieuwe vloer.

Mocht je echter nog vragen hebben of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste vloer? Neem dan vooral even contact met ons op of plan een afspraak in om langs te komen in onze showroom. Verder kunnen wij jouw nieuwe vloer ook voor je komen leggen. Geef dit aan bij het bestellen van de vloer of vul het offerteformulier in om een prijsindicatie te ontvangen.

Call Now Button