Hongaarse punt PVC vloer

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Dan kan een Hongaarse punt PVC vloer wellicht een goede keuze zijn voor jou. Tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een vloer van PVC als alternatief voor een houten- of tegelvloer. Dit komt mede doordat PVC veel voordelen met zich meebrengt.

Daarnaast heeft een Hongaarse punt PVC vloer veel weg van een traditionele houtenvloer. Je ziet haast bijna het verschil niet meer. Dus ben je nog op zoek naar een nieuwe vloer en denk je dat een Hongaarse punt vloer een geschikte optie is? Bekijk dan nu ons ruime assortiment!

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Verschil Hongaarse punt en visgraat

Hongaarse punt is een legmethode waarbij een specifiek patroon gecreëerd wordt. Je zult het vast wel kennen van de populaire visgraat vloeren, maar het patroon is in dit geval net wat anders. Zo worden de planken in een hoek van 45 tot 60 graden haaks op elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat er een pijlvormig (puntvormig) patroon met een rechte naad.

Bovendien wordt er in dit geval gebruik gemaakt van PVC in plaats van hout, waardoor de vloer extra voordelige eigenschappen met zich meebrengt. Ook visgraat vloeren zijn vandaag de dag verkrijgbaar in PVC variant, maar het verschil met een Hongaarse punt vloer zit hem vooral in het legpatroon.

Wat zijn de kenmerken?

Als we gaan kijken naar de kenmerken van een PVC Hongaarse punt vloer dienen we te kijken naar de kenmerken van een PVC vloer. Zo hebben PVC vloeren de volgende kenmerken die dit type vloer zo makkelijk en ideaal maken:

  • Geschikt voor verschillende soorten ruimtes in een woning, ook vochtige ruimtes;
  • Perfect te combineren met vloerverwarming;
  • Erg gemakkelijk in onderhoud;
  • Lange levensduur, gaan tientallen jaren mee;
  • Makkelijker te leggen dan een traditionele houten- of tegelvloer;
  • Vaak niet te onderscheiden van een traditionele vloer.

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een Hongaarse punt vloer van PVC. De kenmerken van de vloer bieden namelijk veel voordelen voor jouw woning. Bekijk daarom zeker even rustig ons assortiment door en vindt de vloer die bij jou past!

Hongaarse punt PVC leggen

Aangezien het leggen van PVC eenvoudiger is dan het leggen van traditionele vloeren is het in sommige gevallen zeker mogelijk om de Hongaarse punt vloer zelf te leggen als je beschikt over de juiste kennis.

Echter kan het ook zo zijn dat je de klus liever uitbesteed aan echte professionals. In dat geval kun je gebruik maken van onze bazen legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer dan op de juiste wijze bij jouw thuis leggen. Hierdoor ben je verzekerd van een strak resultaat en kun jij gewoon achterover leunen terwijl wij jou vloer leggen. Hoe handig is dat?

Klik- of dryback PVC?

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten Hongaarse punt vloeren. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren, maar ook verschillende types. Denk hierbij aan de klik PVC vloeren en dryback PVC vloeren.

Klik PVC, de naam zegt het eigenlijk al, is een vloer die wordt gelegd middels een handig en eenvoudig kliksysteem. De vloer komt dus niet vast te zitten aan de ondervloer waardoor het bij een verhuizing mogelijk is om de vloer mee te nemen.

Daarentegen heb je ook nog de keuze voor dryback PVC, waarbij de PVC vloer aan de ondervloer wordt verlijmd. In dit geval ben je verzekerd van een sterke vloer, maar kun je de vloer er helaas minder makkelijk uithalen.

Hongaarse punt vloer van Vloerenbaas

Kies je voor een Hongaarse punt vloer? Dan zit je bij Vloerenbaas altijd goed. In ons assortiment vind je namelijk een ruim aanbod wat onderling verschilt in kleuren en type. Hierdoor heb jij als klant enorm veel keuze en vind je gegarandeerd een geschikte vloer voor jouw woning. Wil je de vloer graag eerst bekijken voordat de keuze wordt gemaakt? Geen enkel probleem, maak nu een afspraak in onze showroom met onze adviesbazen!

Wil je de vloer daarbij op een professionele manier laten leggen? Onze vloerenbazen staan uiteraard voor je klaar. Vraag nu een offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviesbazen voor meer advies!

Call Now Button