Hongaarse punt PVC vloer

Ben jij op zoek naar een hongaarse punt PVC vloer voor jouw woning? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres, wij hebben een breed assortiment aan PVC vloeren met een hongaarse punt patroon beschikbaar en onze VloerenBazen weten zeker dat ze je verder kunnen helpen. We zien dat steeds meer mensen kiezen voor een vloer van PVC als alternatief voor een houten- of tegelvloer.

Het oog valt dan al snel op een prachtige hongaarse punt PVC vloer, deze heeft namelijk veel weg van een traditionele houten vloer en je ziet het verschil haast niet meer. Ben je dus op zoek naar een nieuwe vloer en denk je dat een van de hongaarse punt PVC vloeren een geschikte optie is? Kijk dan direct rond in onze shop of neem contact op met een van onze VloerenBazen.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Hongaarse punt PVC kenmerken

Als we gaan kijken naar de kenmerken van een PVC Hongaarse punt vloer dienen we te kijken naar de kenmerken van een PVC vloer. Als je op zoek bent naar een ander type raden we je aan om onze pagina over hongaarse punt vloeren te bekijken. De PVC vloeren in dit patroon hebben de volgende kenmerken die dit type vloer zo makkelijk en ideaal maken:

  • Geschikt voor verschillende soorten ruimtes in een woning, ook vochtige ruimtes;
  • Perfect te combineren met vloerverwarming;
  • Erg gemakkelijk in onderhoud;
  • Lange levensduur, gaan tientallen jaren mee;
  • Makkelijker te leggen dan een traditionele houten- of tegelvloer;
  • Vaak niet te onderscheiden van een traditionele vloer.

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een Hongaarse punt PVC vloer van Vloerenbaas. De kenmerken van de vloer bieden namelijk veel voordelen voor jouw woning. Bekijk daarom zeker even rustig ons assortiment door en vindt de vloer die bij jou past!

Voordelen Hongaarse punt PVC vloer

De Hongaarse punt PVC heeft een tijdloos design en veel voordelen. Deze vloer creëert optische rust in een ruimte met zijn brede banen en heeft tegelijkertijd een moderne uitstraling door de hoeken die erin zijn gebruikt.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden wat betreft kleuren en soorten, variërend van warm eiken tot beige eiken. Kortom, de Hongaarse punt vloer is de perfecte optie voor iedereen die een patroon wil in hun vloer, maar ook rust wil behouden. Bij Vloerenbaas hebben we behoorlijk wat verschillende modellen beschikbaar, kijk namelijk ook maar eens bij onze houten vloeren hongaarse punt of de hongaarse punt laminaat modellen.

Unieke eigenschappen

De Hongaarse punt PVC vloeren zijn een prachtige aanvulling op het interieur en ze stralen luxe uit. In tegenstelling tot andere PVC vloeren zoals laminaat en tegels, hebben deze vloeren een patroon met punten.

De hoeken zijn net iets anders dan bij een visgraat PVC vloer en de punten komen tegen elkaar aan. Dit creëert een bijzondere uitstraling die andere PVC vloeren niet hebben. De Hongaarse punt PVC vloeren zijn een geweldige keuze voor elke ruimte waar een luxueuze uitstraling gewenst is.

Verschillende kleuren en typen

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten Hongaarse punt PVC vloeren. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren, maar ook verschillende types. Denk hierbij aan de klik hongaarse punt PVC vloeren en dryback hongaarse punt PVC vloeren.

Wil je een click, dryback pvc of plak pvc type?

Klik PVC, de naam zegt het eigenlijk al, is een vloer die wordt gelegd middels een handig en eenvoudig kliksysteem. De vloer komt dus niet vast te zitten aan de ondervloer waardoor het bij een verhuizing mogelijk is om de vloer mee te nemen.

Daarentegen heb je ook nog de keuze voor dryback PVC, waarbij de PVC vloeren aan de ondervloer wordt verlijmd. In dit geval ben je verzekerd van een sterke vloer, maar kun je de vloer er helaas minder makkelijk uithalen.

In wat voor woning past een Hongaarse punt vloer?

De Hongaarse punt vloer is weer helemaal terug van weggeweest in de vloerenindustrie. Vroeger was een PVC hongaarse punt vooral te vinden in luxe en grote woningen, maar dat is nu niet meer het geval want deze klassieker is weer gigantisch populair onder de Nederlanders.

Een echte unieke en veelzijdige klassieker

Bij Vloerenbaas begrijpen we waarom deze tijdloze klassieker zo populair is. Door zijn elegante uiterlijk en veelzijdigheid wordt deze vloer gebruikt in zowel moderne als landelijke interieurstijlen.

Het patroon biedt een extra dimensie aan de vloer, waardoor smalle kamers langer lijken, alsof je meer vloeroppervlak hebt. De Hongaarse punt PVC heeft een rustgevende uitstraling die bij veel mensen in de smaak valt.

Verschil PVC Hongaarse punt vloer en visgraat

De Hongaarse punt is een legmethode waarbij een specifiek patroon gecreëerd wordt. Je zult het vast wel kennen van de populaire visgraat vloeren, maar het patroon is in dit geval net wat anders. Zo worden de planken in een hoek van 45 tot 60 graden haaks op elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat er een pijlvormig (puntvormig) patroon met een rechte naad.

Bovendien wordt er in dit geval gebruik gemaakt van PVC in plaats van hout, waardoor de vloer extra voordelige eigenschappen met zich meebrengt. Ook visgraat vloeren zijn vandaag de dag verkrijgbaar in PVC variant, maar het verschil met een Hongaarse punt PVC vloer zit hem vooral in het legpatroon.

Hongaarse punt PVC vloer leggen

Aangezien het leggen van PVC eenvoudiger is dan het leggen van traditionele vloeren is het in sommige gevallen zeker mogelijk om de Hongaarse punt PVC vloer zelf te leggen als je beschikt over de juiste kennis. Toch is het wellicht slimmer om je nieuwe vloer direct goed te laten leggen, je wil natuurlijk geen scheve hongaarse punt in je woning hebben liggen.

Hongaarse punt PVC inclusief leggen bij Vloerenbaas regelen

Echter kan het ook zo zijn dat je de klus liever uitbesteed aan echte professionals. In dat geval kun je gebruik maken van onze bazen legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer dan op de juiste wijze bij jouw thuis leggen. Hierdoor ben je verzekerd van een strak resultaat en kun jij gewoon achterover leunen terwijl wij jou vloer leggen. Hoe handig is dat?

Hongaarse punt PVC vloer kopen?

Kies je voor een Hongaarse punt vloer? Dan zit je bij Vloerenbaas altijd goed. In ons assortiment vind je namelijk een ruim aanbod wat onderling verschilt in kleuren en type. Hierdoor heb jij als klant enorm veel keuze en vind je gegarandeerd een geschikte vloer voor jouw woning.

Wil je de vloer graag eerst bekijken voordat de keuze wordt gemaakt? Geen enkel probleem, maak nu een afspraak in onze showroom met onze adviesbazen! Wil je de vloer daarbij op een professionele manier laten leggen? Onze vloerenbazen staan uiteraard voor je klaar. Vraag nu een offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviesbazen voor meer advies!

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
    Call Now Button