Hebeta PVC vloeren

Op zoek naar een prachtige, duurzame en kwalitatieve PVC vloer? Dan zit je met een Hebeta PVC vloer altijd goed. Dankzij de ruime collectie van Hebeta PVC vloeren heb je de keuze uit diverse soorten designs die op hun beurt weer verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Wil je een houten-, betonlook- of visgraat PVC vloer? Met een PVC vloer van Hebeta kan het allemaal. Daarbij zijn alle type Hebeta PVC vloeren voorzien van natuurgetrouwe kleuren waardoor de PVC planken haast niet meer te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Ook bij het beton/tegel design zie je haast niet dat het een kunststof vloer betreft, dus waar wacht je nog op?

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Hebeta PVC vloer?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom het een goede keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor een Hebeta PVC vloer. Allereerst beschikken de vloeren van dit merk over een extra matte toplaag waardoor de uitstraling nog realistischer lijkt. Daarbij gaat de vloer ook niet glimmen zodra de zon er op schijnt.

Een ander voordeel is het feit dat de PVC vloeren van dit merk zijn voorzien van een extra dikke en sterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor wordt de vloer geclassificeerd in klasse 23/33, wat in houdt dat de vloer op het zwaarste huiselijk gebruik kan worden belast. Over kwaliteit en duurzaamheid hoef je jezelf dus geen zorgen te maken.

Weinig onderhoud & geschikt voor vloerverwarming

Daarnaast zijn de PVC vloeren van Hebeta uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Op deze manier kun je de kamer op een meer efficiënte manier verwarmen waardoor je ook nog eens kunt besparen op de energierekening.

Verder is het onderhouden van een Hebeta PVC vloer kinderspel en zijn vlekken, stof en ander vuil makkelijk te verwijderen. Regelmatig stofzuigen en dweilen met lauwwarm water is dan ook al meer dan voldoende.

Ruime collectie verkrijgbaar

Een groot voordeel van PVC Hebeta vloeren is dat je een ruime keuze hebt uit een brede collectie met verschillende type vloeren. Daarbij heb je ook nog eens de vrijheid om te kiezen uit diverse natuurgetrouwe Register Embossing dessins in verschillende kleuren.

Zo zit er voor ieder wat wils bij en vind jij gegarandeerd een mooie kunststof vloer van het merk Hebeta die aansluit op jouw wensen. Bij Vloerenbaas heb je de keuze uit de volgende type PVC vloeren:

Elk bovengenoemd design is verkrijgbaar in verschillende, relevante kleuren. Hierdoor kun je specifiek op zoek gaan naar een passend design voor jouw woning en vervolgens een kleur uitzoeken die aansluit op het interieur.

Ook zie je dat sommige designs verkrijgbaar zijn in verschillende maten (XL). Hierdoor heb je nog meer keuze en vind je gegarandeerd een mooie PVC vloer die voldoet aan jouw eisen!

Hebeta PVC vloer bij Vloerenbaas

Als we het hebben over PVC vloeren van Hebeta dan zijn de ervaringen van klanten vaak erg positief. In onze webshop vind je dan ook een ruime collectie aan PVC vloeren van Hebeta. Hierbij kun je kiezen uit diverse designs die op hun beurt weer verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Bij ons vind je daarom gegarandeerd een geschikte PVC vloer voor jouw woning.

Mocht je het lastig vinden om een keuze te kunnen maken door het grote aanbod? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met onze ervaren Vloerenbazen of kom langs in onze showroom.

Wij geven namelijk graag advies aan onze klanten zodat we voor jou de best passende vloeroplossing kunnen vinden. Daarbij is het ook een mogelijkheid om de vloer te laten leggen door onze deskundige Vloerenbazen. Hiermee ben je verzekerd van een vlekkeloos resultaat, wat natuurlijk niets meer dan normaal is voor een echte Baas!

Call Now Button