Hebeta PVC vloeren

Op zoek naar een prachtige, duurzame en kwalitatieve PVC vloer? Dan zit je met een Hebeta PVC vloer altijd goed. Dankzij de ruime collectie heb je de keuze uit diverse soorten designs die op hun beurt weer verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Wil je bijvoorbeeld de uitstraling van een houtenplanken vloer, visgraat of beton? Met een PVC vloer van Hebeta kan het allemaal. Daarbij zijn alle type PVC vloeren voorzien van natuurlijke kleuren waardoor de planken haast niet meer te onderscheiden zijn van echte houten planken. Ook bij het beton/tegel design zie je haast niet dat het een PVC vloer betreft, dus waar wacht je nog op?

Teveel keuze?

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een PVC vloer van Hebeta?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom het een goede keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor een PVC vloer van het merk Hebeta. Allereerst zijn de vloeren van dit merk extra mat waardoor de uitstraling realistischer lijkt. Daarbij gaat de vloer ook niet glimmen zodra de zon er op schijnt.

Een ander voordeel is het feit dat de PVC vloeren van dit merk zijn voorzien van een extra dikke en sterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor wordt de vloer geclassificeerd in klasse 23/33, wat in houdt dat de vloer op het zwaarste huiselijk gebruik kan worden belast. Over kwaliteit en duurzaamheid hoef je jezelf dus geen zorgen te maken.

Weinig onderhoud & combineren met vloerverwarming mogelijk

Daarnaast zijn de PVC vloeren van Hebeta uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Op deze manier kun je de kamer op een meer efficiënte manier verwarmen waardoor je ook nog eens kunt besparen op de energierekening.

Verder is het onderhouden van een PVC vloer kinderspel en zijn vlekken, stof en ander vuil makkelijk te verwijderen. Regelmatig stofzuigen en dweilen met lauwwarm water is dan ook al meer dan voldoende.

Ruime collectie verkrijgbaar

Een groot voordeel van Hebeta PVC vloeren is dat je een ruime keuze hebt uit een brede collectie met verschillende type vloeren. Daarbij heb je ook nog eens de vrijheid om te kiezen uit diverse natuurlijke kleuren.

Zo zit er voor ieder wat wils bij en vind jij gegarandeerd een mooie PVC vloer die aansluit op jouw wensen. Bij Vloerenbaas heb je de keuze uit de volgende type PVC vloeren van Hebeta:

  • Beton Design
  • Charente XL
  • Charente Visgraat
  • Visgraat XL
  • Progress XL Plank
  • Progress Visgraat XL
  • Progress Hongaarse punt

Elk bovengenoemd design is verkrijgbaar in verschillende, relevante kleuren. Hierdoor kun je specifiek op zoek gaan naar een passend design voor jouw woning en vervolgens een kleur uitzoeken die aansluit op het interieur.

Ook zie je dat sommige design verkrijgbaar zijn in verschillende maten (XL). Hierdoor heb je nog meer keuze en vind je gegarandeerd een mooie PVC vloer die voldoet aan jouw eisen!

Hebeta PVC vloer bij Vloerenbaas

Als we het hebben over Hebeta PVC dan zijn de ervaringen van klanten vaak erg positief. In onze webshop vind je dan ook een ruime collectie aan PVC vloeren van Hebeta. Hierbij kun je kiezen uit diverse designs die op hun beurt weer verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Bij ons vind je daarom gegarandeerd een geschikte PVC vloer voor jouw woning.

Mocht je het lastig vinden om een keuze te kunnen maken door het grote aanbod? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met onze ervaren Vloerenbazen of kom langs in onze showroom.

Wij geven namelijk graag advies aan onze klanten zodat we voor jou de best passende vloer kunnen vinden. Daarbij is het ook een mogelijkheid om de vloer te laten leggen door onze deskundige Vloerenbazen. Hiermee ben je verzekerd van een vlekkeloos resultaat, wat natuurlijk niets meer dan normaal is voor een echte Baas!