Hebeta Visgraat XL

Op zoek naar een realistische houtlook PVC vloer met traditioneel visgraat patroon? Hebeta Visgraat XL is in dat geval de perfecte keuze. Met vier natuurlijke kleuren om uit te kiezen, creëer je een moderne en warme sfeer in elke ruimte.

Dankzij Embossing in Register zijn de vloeren bijna niet te onderscheiden van echte hardhouten vloeren. Bekijk dus zeker ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden. Vragen? Neem snel contact op met een van onze AdviesBazen.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Hebeta Visgraat XL vloer?

De Hebeta Visgraat XL vloeren zijn speciaal ontworpen om in een visgraat patroon gelegd te worden. Hierdoor wordt het leggen van de vloer minder intensief en kun je snel genieten van je nieuwe vloer.

De natuurlijke uitstraling van de Visgraat XL-vloeren wordt versterkt door minuscule v-groeven aan alle zijden van de plank in combinatie met Register Embossing. Daarnaast zijn de vloeren slijtvaster en duurzamer door de extra matte slijtlaag.

Dankzij deze 0,55 mm dikke PU beschermlaag zijn de vloeren vuilafstotend en makkelijk schoon te maken. Voor het reinigen van de vloer hoef je de vloer alleen maar regelmatig te vegen, stofzuigen en schoon te maken met water en een dweil. Dit zijn de voordelen van PVC vloer van Hebeta.

Hebeta Visgraat XL bestellen bij Vloerenbaas

Ben je een prachtige Hebeta Visgraat XL vloer tegengekomen? Dan bestel je deze eenvoudig en snel online. Wij regelen alles en de polyvinylchloride vloer wordt zo snel mogelijk geleverd. Heb je nog vragen? Dan kun je bij ons terecht voor extra hulp en advies.

Het is niet eenvoudig om een ​​vloer goed te leggen. Daarom komen onze Vloerenbazen, als je ervoor kiest om gebruik te maken van onze service, bij je thuis om de vloer correct te leggen. Vul hiervoor het offerteformulier in op de site om direct een prijsindicatie te ontvangen.

Kijk ook eens naar de andere collecties van Hebeta

Naast deze Visgraat XL collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button