Hebeta Progress XL

Als je op zoek bent naar een PVC vloer met een realistische houten uitstraling, dan zijn de Hebeta Progress XL PVC vloeren precies wat je nodig hebt. Ze zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

De PVC vloeren van Hebeta zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over een unieke structuur die zowel zichtbaar als voelbaar is. Je hebt de keuze uit 4 verschillende kleuren, dus er is altijd wel een vloer die past bij jouw interieur.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Hebeta Progress XL collectie?

De Hebeta Progress XL-vloer heeft een unieke behandeling gekregen om de fraaie structuur minder dof te maken. Het oppervlak van de PVC vloer is zodanig aangepast dat de structuur nauwkeurig wordt weergegeven in de toplaag en de vloeren nagenoeg identiek lijken aan echte houten vloeren.

Verder stellen de fabrikanten van Hebeta Progress XL dat hun product geen speciaal onderhoud nodig heeft. Dit komt door de matte PU slijtlaag die op het oppervlak van de vloer wordt aangebracht. Dit maakt de vloer ook zeer gemakkelijk schoon te maken.

Het unieke kenmerk van Hebeta Progress XL is het verhoogde absorptievermogen en de weerstand tegen vloeistoffen zoals vuil, water en vet. Dit betekent dat gemorste vloeren snel kunnen worden schoongemaakt zonder het oppervlak van de vloer te beschadigen. Het beschermt ook tegen schade veroorzaakt door krassen en deuken die na verloop van tijd kunnen ontstaan.

Hebeta Progress XL direct online bestellen

Heb je een mooie PVC vloer ontdekt? Bestel hem dan gelijk en laat je verrassen door onze bazenservice. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met al jouw vragen. Wij helpen je ook graag bij het vinden van een mooie PVC vloer die bij jouw wensen past.

Daarnaast leggen we de vloer graag bij je thuis zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Vul het offerteformulier op de site in voor een snelle prijsindicatie.

Kijk ook eens naar de andere collecties van Hebeta

Naast deze Progress XL collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button