Hebeta Charente XL

Op zoek naar een ruimtelijke en uitnodigende sfeer in huis? Hebeta Charente XL PVC vloeren zijn de perfecte oplossing! Met extra brede en lange planken geven deze vloeren elke ruimte een ruimtelijk gevoel.

Bovendien zijn ze door de Embossing in Register-technologie van Hebeta bijna niet te onderscheiden van echte houten planken. Dus waarom zou je die verouderde houten vloer niet laten weghalen voor iets fris en nieuws? Hebeta Charente XL PVC vloeren zijn de perfecte manier om een ​​eigentijdse uitstraling in jouw woning te realiseren.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom een Hebeta Charente XL vloer?

De Charente XL vloeren van Hebeta zijn verkrijgbaar in 13 natuurgetrouwe kleurpatronen en hebben een extra matte toplaag. Embossing in register is in alle kleuren inbegrepen, waardoor een daadwerkelijke structuur op alle versies te zien en te voelen is.

De randen zijn afgewerkt met een vierzijdige microgroef, waardoor elke plank zijn goed tot zijn recht komt. Alle PVC vloeren uit de Charente XL collectie zijn voorzien van een dikke toplaag van 0,55 mm. Hierdoor is het niet alleen een mooie maar ook zeer duurzame PVC vloer.

Of je nu gaat voor een rustiek, romantisch of hotel-chic design, er is altijd een Hebeta Charente XL PVC vloer te vinden die bij je past! De PVC vloeren zijn er in verschillende tinten, zodat ze met alles kunnen worden gemengd en gecombineerd om elk denkbare interieur te creëren.

De Hebeta Charente XL PVC stroken zijn circa 25 centimeter breed. De vlakke PVC stroken worden direct op een geëgaliseerde dekvloer verlijmd.

Bestel je nieuwe Charente XL vloer online

Ben je een mooie Hebeta Charente XL vloer tegengekomen? Dan bestel je hem eenvoudig en snel online. Wij regelen alles en laten de vloer zo snel mogelijk leveren. Heb je nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op voor verdere hulp en advies.

We snappen dat het leggen van een PVC vloer niet eenvoudig is. Daarom kun je gebruik maken van onze installatieservice; onze Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen via onze legservice. Vul het offerteformulier op de site in om direct een prijsopgave te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van Hebeta

Naast de Charente XL collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van verschillende Hebeta PVC vloeren collecties.

Call Now Button