Hebeta Progress Visgraat XL

Wil je een vleugje klassieke elegantie toevoegen aan jouw interieur? Zoek dan niet verder dan de Hebeta Charente Visgrat XL PVC vloeren! Deze duurzame en matte PVC vloeren hebben een populair visgraat patroon, waardoor elke ruimte een moderne en tijdloze uitstraling krijgt.

Bovendien maken de extra grote PVC stroken een grote impact in grotere ruimtes. Dus als je jouw huis een chique tintje wilt geven, dan zijn deze Hebeta Charente Visgraat XL PVC vloeren de perfecte keuze!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Hebeta Progress Visgraat XL collectie?

Met een PVC vloer uit de Hebeta Progress Visgraat XL collectie creëer je de uitstraling die je wilt voor je kamer. Deze PVC vloer is door de 0,55 mm dikke PU toplaag extreem duurzaam en kan in elke ruimte van je huis worden gelegd. Echter zorgt deze matte deklaag er ook voor dat de PVC stroken er uitzien als echte houten planken.

Welke interieurstijl wil je creëren? In de Charente Progress Visgraat XL collectie van Hebeta vind je een verscheidenheid aan kleuren, zodat je met elke kleur je favoriete smaak en stijl kunt matchen. Met de keuze uit 6 verschillende kleuren vind je gegarandeerd een mooie vloer die voldoet aan jouw persoonlijke behoeften.

Het Visgraat XL-patroon is momenteel een van de meest populaire vloeropties en je kunt er elk ontwerp mee maken dat je maar wilt! Hebeta geeft 20 jaar garantie op Progress Visgraat XL woonvloeren. Zo kun je jarenlang genieten van jouw prachtige visgraat vloer!

Hebeta Visgraat XL vloer eenvoudig online bestellen

Ben je een mooie PVC vloer tegengekomen in de Hebeta Visgraat XL collectie? Ga dan naar de website en bestel de vloer direct online. Neem contact met ons op als je vragen hebt of je de weg niet kunt vinden in de webshop.

Het is ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Zou je het zo willen laten doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen bij je thuis en leggen de vloer voor je, zodat je het best mogelijke resultaat krijgt. Door het offerteformulier op onze site in te vullen ontvang je een direct prijsindicatie.

Kijk ook eens naar de andere collecties van Hebeta

Naast deze Progress Visgraat XL collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button