Hebeta Charente Visgraat

De Hebeta Charente Visgraat collectie bestaat uit 3 prachtige PVC vloeren met een traditioneel visgraat patroon. Al jarenlang is visgraat een populaire legmethode, maar tegenwoordig wordt dit type vloer niet alleen meer gebruikt in luxe ruimtes. Zo zien we dat ook steeds meer mensen kiezen voor een visgraatvloer voor in de woonkamer, keuken of andere ruimtes in woningen.

Voorheen kon een visgraatvloer alleen worden gelegd met echt hout, maar door de opkomst van PVC is er nu een betaalbaarder alternatief. De Hebeta Charente Visgraat PVC vloeren zijn in dat geval een goed alternatief om een luxe vloer te laten leggen voor een schappelijke prijs. Bovendien zijn de PVC vloeren haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren dankzij nieuwe technieken. Bekijk daarom snel het aanbod en laat je inspireren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Hebeta Charente Visgraat vloer?

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom je zou kunnen kiezen voor een Hebeta Charente Visgraat vloer. Allereerst is het een betaalbaar alternatief om een ruimte in je woning te voorzien van een klassieke en luxe visgraatvloer, maar dan van PVC.

Een groot voordeel van PVC is dat het leggen van de vloer veel minder intensief is dan het leggen van een echte houten vloer. Hiermee bespaar je niet alleen de kosten, maar ook tijd en kun je sneller genieten van je nieuwe vloer.

Bovendien zijn de Hebeta PVC Visgraat vloeren haast niet meer te onderscheiden van visgraatvloeren van echt hout. Dit komt door de natuurgetrouwe Register Embossing techniek waardoor er niet alleen een zichtbare houtstructuur, maar ook een voelbare houstructuur wordt gecreëerd. Dankzij de nieuwe techniek geniet je van de uitstraling van een echte houten vloer, terwijl je baat hebt bij de voordelen van een PVC vloer, ideaal dus voor in een woning!

Belangrijkste eigenschappen van Hebeta PVC Visgraat

Naast dat de Hebeta Charente Visgraat PVC vloeren mooi zijn om te zien beschikken ze ook over veel praktische eigenschappen. Alle eigenschappen van de vloer staan in verband met de algemene eigenschappen van PVC vloeren. Echter willen we je ook iets meer vertellen over de specifieke eigenschappen van Charente Visgraat collectie:

 • Geschikt voor het zwaarste huiselijk gebruik (klasse 23/33)
 • Voorzien van een sterke slijtlaag van 0,55 mm
 • Houstructuur niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar (Register Embossing)
 • Extra matte toplaag voor realistische uitstraling
 • Ideaal om te combineren met vloerverwarming
 • Loopgeluid wordt gedempt tot maximaal 5 dB
 • Geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes, zoals badkamer, keuken of toilet
 • Wordt direct verlijmd aan de dekvloer voor optimale sterkte
 • Gemakkelijk in onderhoud

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je kiest voor een voor een PVC vloer uit de Hebeta Charente Visgraat collectie kies je automatisch voor kwaliteit en keuzemogelijkheden. Zo is de vloer verkrijgbaar in 3 verschillende, natuurgetrouwe kleuren die perfect te combineren zijn met diverse interieurs, namelijk:

 • Licht Eiken
 • Donker Eiken
 • Dove Grijs Eiken

Een andere mogelijkheid van Charente Visgraat is dat het te combineren is met de XL uitvoeringen. Hierdoor kan je een uniek patroon verwezenlijken in je woning en je creativiteit laten spreken. Kies bijvoorbeeld voor XL planken als band en bies van de vloer. Creëer een uniek patroon aan laat jezelf verbazen door de mogelijkheden.

Bestel je nieuwe Hebeta Charente Visgraat vloer direct online

Denk je dat een Hebeta Charente Visgraat vloer de ideale keuze is voor jou? Bekijk dan direct de gehele collectie in de webshop of kom langs in één van onze experience centers. Als je al een keuze hebt gemaakt kun je de vloer direct online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de vloer zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd zodat je aan de slag kunt gaan.

Mocht het leggen van een PVC vloer niet voor je zijn weggegeld? Laat de klus dan over aan onze ervaren Vloerenbazen. Wij helpen je namelijk graag bij het verwezenlijken van je nieuwe droomvloer. Vul hiervoor het offerteformulier in en ontvang een directe prijsindicatie. Bovendien kan je ook altijd bij ons terecht voor extra hulp en advies. Want bij Vloerenbaas ben jij de baas en regelen wij de rest!

Kijk ook eens naar de andere collecties van Hebeta

Naast deze Charente Visgraat collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button