Donker laminaat

Op zoek naar donker laminaat voor in de woonkamer of slaapkamer? Bekijk hieronder direct het aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een donkere vloer van laminaat omdat je er veel kanten mee op kunt gaan. Zo is laminaat niet alleen erg praktisch, maar heb je ook onwijs veel keuze uit verschillende tinten en dessins.

Bij Vloerenbaas ben je aan het juiste adres voor een nieuwe vloeroplossing. Ook wanneer het gaat om donkere laminaat vloeren. Neem daarom zeker een kijkje in onze webshop en bestel jouw nieuwe vloer direct online!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een donkere laminaat vloer?

Donkere laminaat vloeren staan erom bekend erg praktisch te zijn voor in drukke huishoudens. Dankzij de donkere kleur van het laminaat zijn vlekken, stof en vuil minder goed zichtbaar. Dit betekent echter niet dat er geen onderhoud of schoonmaak nodig is, maar wel dat eventuele schades of vlekken minder goed opvallen.

Daarnaast zijn laminaatvloeren erg eenvoudig te onderhouden doordat ze weinig aandacht nodig hebben. Vaak is het al meer dan voldoende om regelmatig te vegen of stofzuigen zodat vuil en stof geen kans krijgt om de vloer te beschadigen. Ook is het aan te raden om eens per week te dweilen met speciale laminaatreiniger. Hiermee voorkom je namelijk dat er vlekken op de vloer ontstaan.

Een ander voordeel van laminaat is dat het eenvoudig te leggen is. Hiervoor is het niet noodzakelijk om professionele hulp in te schakelen waardoor je kunt besparen op de kosten van een nieuwe vloer. Bestel vandaag nog donker laminaat en laat je verassen door de voordelen die het met zich meebrengt.

De eigenschappen van donker laminaat

Donker hout laminaat kent unieke eigenschappen ten opzichte van lichte laminaatvloeren. Zo is donker laminaat de perfecte optie om een warme en rustieke sfeer te creëren in huis. Voornamelijk voor grotere ruimtes kan laminaat in een donkere kleur ervoor zorgen dat de kamer veel knusser aanvoelt.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met de lichtinval in een ruimte waar je de donker laminaat vloer gaat plaatsen. Wanneer er te weinig lichtinval is, kan dit ervoor zorgen dat de ruimte een donker hol wordt. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Laminaat in donker bruine kleur zorgt voor een versterkt realistisch effect. Dit komt doordat donkerbruin laminaat erg veel lijkt op de natuurlijke kleur van bepaalde houtsoorten. Dit versterkt de realistische uitstraling van de vloer waardoor je geniet van de uitstraling van een echte houten vloer, maar met de voordelen van laminaat.

Ruime keuze en mogelijkheden qua design en kleur

Een laminaat vloer van donker hout kies je niet zomaar even uit. Zo heb je onwijs veel keuze uit verschillende kleuren, tinten en structuren. Hierdoor kan het nog wel eens lastig zijn om de juiste vloer te vinden die aansluit op jouw wensen en woonbehoeften.

Donker laminaat voor in de woonkamer zal meestal andere eisen hebben dan donker laminaat voor de slaapkamer. Voor in de slaapkamer is het verstandig om op zoek te gaan naar een vloer die rust uitstraalt. Hiervoor is het patroon/design van de vloer belangrijker dan de kleur zelf. Denk hierbij aan visgraat laminaat, hongaarse punt laminaat.

Bedenk van te voren goed waar het laminaat van donker hout aan moet voldoen en in welke ruimte je het wilt plaatsen. Op basis hiervan kun je op zoek gaan naar de beste passende vloeroplossing die voldoet aan jouw persoonlijke eisen.

Donkere laminaat vloer kopen bij Vloerenbaas

Mocht je overtuigd zijn en graag donker laminaat willen kopen voor jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vind je een breed assortiment van donkere laminaat vloeren die je online kunt bestellen tegen een eerlijke prijs. Zo schaf je goedkoop donker laminaat aan en ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

Vraag een offerte aan op maat. Je zal inzicht krijgen in de kosten voor jouw nieuwe vloer en verzekerd zijn van het beste resultaat.

Call Now Button