Bazen met de Buren

Hoe meer blije bazen, hoe beter! Vandaar dat we bij VloerenBaas inzetten op de Bazen met de Buren actie. Met deze actie genereer jij voor jezelf en drie buurtgenoten tot wel €10,- korting per vierkante meter! 

De korting start vanaf het moment dat jij één buurtgenoot hebt verzameld. In dat geval ontvang zowel jij als je buur €2,50 korting per m2. Wil je meer buren blij maken met een vloer van VloerenBaas? Verzamel dan tot maximaal drie buren (exclusief jijzelf) en ontvang €2,50 korting per m2 per verzamelde buur. Dit doen we omdat we houden van blij bazen en van de wereld.

Want naast dat jij en je buurtgenoten geld besparen zijn we samen ook nog eens duurzaam bezig. Onze VloerenBazen hoeven hierdoor minder vaak op en neer te rijden en kunnen daardoor ook productiever werken. 

Tijdens een showroombezoek checken we of er in jouw buurt al Bazen bij ons bekend zijn. Op die manier kunnen we jullie aan elkaar koppelen en start de Bazen met de Buren actie officieel.

Wil je het heft in eigen handen nemen en je buurtgenoten overtuigen van deze te gekke actie?

Mail dan snel naar info@vloerenbaas.nl en ontvang een persoonlijke buurt video waarmee jij de BAAS bent in jullie buurtapp!

Maak nu een afspraak & kom langs!

Vraag hier je bazenkorting aan

Een echte Baas pakt die dikke vette korting!
Ik heb een vraag formulier
Call Now Button