Betonlook laminaat

Betonlook laminaat geeft een stoere en industriële uitstraling aan de woning. Het laminaat is zo gemaakt dat het niet te onderscheiden is van een echt betonnen vloer.

Wanneer je houdt van de uitstraling van betonlook laminaat dan heb je ook nog de keuze uit verschillende kleuren, motieven en merken. Zo vind je een vloer die perfect aansluit bij jouw wensen, jouw woonkamer en jouw meubels.

Het voordeel van betonlook laminaat is dat het niet eerst gegoten en uitgehard hoeft te worden. Het laminaat kan eenvoudig worden gelegd in elke kamer naar keuze zodat je direct kunt genieten van je nieuwe laminaatvloer.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Laminaat met betonlook naadloos leggen

Er zijn verschillende manieren om betonlook laminaat te leggen. Dit kun je zelf doen, maar je kunt het werk ook overlaten aan ons. Bij betonlook laminaat heb je de keuze om dit naadloos te laten leggen. Op die manier lijkt het op een echt gegoten betonnen vloer.

Door de diversiteit in tegels kun je kiezen voor extra grote tegels om het gevoel van een echte betonnen vloer te versterken. Grote oppervlakte kunnen naadloos worden bedekt met beton laminaat voor een mooi, open effect met de uitstraling van een echt gegoten betonnen vloer.

Een groot voordeel van beton look laminaat is dat het snel gelegd kan worden en je er direct van kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan plaatsing in de woonkamer of badkamer.

De voordelen van laminaat betonlook

Er zijn een aantal voordelen te noemen van laminaat met betonlook ten opzichte van een gegoten betonnen vloer. Heb je bijvoorbeeld vloerverwarming in je woning of wil je dit in de toekomst aan laten leggen? Dan kan laminaat of PVC dit beter reguleren dan een beton gegoten vloer.

Daarnaast is er ook een verschil in prijs. Zo zijn laminaatvloeren over het algemeen erg goedkoop in tegenstelling tot andere vloersoorten. Voor een laminaatvoer betaal je ongeveer €10,- tot €20,- per vierkante meter, terwijl je voor een betonvloer al snel richting de €50,- per vierkante met gaat

Betonlook laminaat is praktisch in onderhoud en eenvoudig schoon te maken. Ook wordt geluid goed gedempt met laminaat. Wanneer je onderburen hebt is dit wel zo prettig.

Een ander voordeel van een betonlook vloer van laminaat is dat je een ruime keuze hebt qua designs en kleuren. Hierdoor kun je de vloer samenstellen die bij jouw smaak en wensen past.

Ga je verhuizen? Dan kun je de laminaatvloer in sommige gevallen meenemen naar de nieuwe woning. In het geval van een gegoten betonnen vloer is dit onmogelijk, aangezien de vloer één geheel vormt.

Verschillende soorten betonlook laminaat vloeren

Laminaat met betonlook komt in veel verschillende kleuren en motieven. Zo kun je kiezen voor een wat lichtere vloer of juist een donkere vloer. De een heeft wat meer structuur, terwijl de ander een wat rustiekere uitstraling heeft.

Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze van hoge kwaliteit zijn en een stoere uitstraling geven aan jouw woning. Je kunt zelfs spelen met de structuren en per kamer een andere betonlook vloer laten leggen.

De beste laminaat vloeren van Vloerenbaas hebben een minimale gebruikersklasse van 33, wat betekent dat de vloer wel degelijk tegen een stootje kan. De vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik en zullen hierdoor jarenlang mooi blijven. Bij het laten leggen van de vloer kun je kiezen voor een kliksysteem of je kunt ervoor kiezen om de vloer te laten verlijmen.

Het beste betonlook laminaat goedkoop kopen

Bij Vloerenbaas ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar mooie en kwalitatieve betonlook laminaatvloeren. Het voordeel is dat je een ruime keuze hebt aan diverse kleuren en stijlen die allemaal een industriële, maar moderne betonlook hebben. Bekijk bijvoorbeeld al onze witte, grijze, visgraat, of houtlook laminaat.

Laminaat is bovendien vele malen goedkoper dan een betonnen vloer. Ook zijn gaan de vloeren jarenlang mee en zijn ze eenvoudig te leggen. En dat allemaal voor een relatief lage prijs in verhouding tot de kwaliteit van de vloeren.

Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Maak gerust eens een afspraak om de vloeren te komen bekijken en wie weet geniet jij binnen de kortste keren van jouw nieuwe betonlook laminaatvloer.

Call Now Button