Hebeta Beton Design

Benieuwd naar de Hebeta Beton Design PVC vloeren collectie? Een lijn van 15 prachtige betonlook PVC vloeren met een realistische esthetiek. Dankzij de Embossing in Register technologie geniet je van zowel een zichtbare als een voelbare reliëftextuur.

Bovendien zijn de vloeren verkrijgbaar in 3 verschillende maten en 5 verschillende kleuren, zodat je gegarandeerd de perfecte nieuwe PVC vloer in betonlook kunt vinden die past bij jouw individuele behoeften.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Hebeta Beton Design collectie?

De mooie Hebeta Beton Design collectie zijn PVC vloeren die eruitzien als echt beton of tegels, maar met de warmte en het gemak van PVC. PVC vloeren zijn aanzienlijk warmer dan tegels of betonnen oppervlakken. Ze zijn ook stiller en waterbestendiger.

De slijtlaag met een dikte van 0,55 mm garandeert dat de vloeren in deze collectie zeer slijtvast zijn. De harde beschermlaag maakt ook het schoonmaken van de vloer een fluitje van een cent. Je hebt alleen een vochtige dweil nodig om je vloer er jarenlang als nieuw uit te laten zien.

De afzonderlijke componenten passen precies in elkaar door de kleine V-groef. De PVC vloertegels hebben een afmeting van 91,4 x 45,7 cm. Dit is een fantastisch formaat om een ​​ontspannen en moderne sfeer in je huis te brengen. De vloer is echter ook verkrijgbaar in twee andere maten: 61×61 cm en 91,4×91,4 cm.

Hebeta Beton Design online bestellen

Heb je een fantastische PVC vloer van Hebeta ontdekt binnen de Hebeta Beton Design collectie? Bestel hem dan direct via onze website en laat je verrassen door onze service. We hebben jarenlange ervaring met alle soorten vloeren en helpen je graag bij het selecteren van de juiste PVC voor jouw project.

Verder leggen we de vloer graag bij je thuis of voorzien we je van advies zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Op deze manier verwezenlijk je een gegarandeerd, fantastisch resultaat. Vul het offerteformulier op de website in om direct een prijsindicatie te ontvangen.

Kijk ook eens naar de andere collecties van Hebeta

Naast deze Beton Design collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button