vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek het merk: Ambiant PVC vloeren

Ben je op zoek naar een mooie PVC vloer van Ambiant? Dit merk staat al jaren hoog aangeschreven als het gaat om sterke en comfortabele PVC vloeren. Met een goede Ambiant PVC vloer kun je jarenlang genieten van een prachtige vloer in je woning. En het maakt niet uit waar je deze wilt plaatsen: je woonkamer, de keuken, de slaapkamer of zelfs de badkamer. 

Een Ambiant PVC vloer is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook nog eens tal van andere kwaliteiten waar je elke dag weer de vruchten van plukt. Bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van Ambiant PVC vloeren.

+ Meer informatie

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Garantie

 

Het ruime aanbod van Ambiant bij Vloerenbaas

Een mooie vloer van Ambiant vind je zeker bij Vloerenbaas. Je kunt hier terecht voor verlijmde PVC vloeren, PVC klik vloeren, PVC tegels, stroken en visgraat patronen van Ambiant. Het aanbod is zeer ruim en dat biedt jou de mogelijkheid om de perfecte vloer te vinden die aan al je wensen voldoet. Zo krijg jij de vloer die je wilt en kun je daar jarenlang van genieten. De Ambiant PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en zijn dan ook onder te verdelen in verschillende collecties:

 • Concrete
 • Essenzo
 • Excellent
 • Optima
 • Spigato
 • Robusto
 • Supremo
 • Superior
 • Sarenza
 • Piedra
 • Famosa
 • Avanto

Voor mooie tegel vloeren van Ambiant kun je kijken naar de collecties Concrete en Piedra. Ben je op zoek naar een Ambiant PVC vloer met visgraatpatroon? Dan heeft de Spigato serie een ruim aanbod van PVC vloeren in mooie kleuren. En of je nu brede planken of juist smalle planken of een specifieke houttint wilt: het is allemaal mogelijk bij Ambiant. Denk bijvoorbeeld aan een eiken PVC vloer of een mooie houtlook variant.

Dit zijn de voordelen van een PVC vloer van Ambiant

De Ambiant PVC vloeren zijn de perfecte basis voor iedere woning. De vloeren zijn sterk, stabiel en duurzaam. Daarnaast profiteer je nog van een groot aantal voordelen die ervoor zorgen dat je dagelijks geniet van een goede vloer:

 1. Comfortabel en makkelijk: een PVC vloer van Ambiant is gemakkelijk te onderhouden en biedt daarnaast ook veel comfort, onder andere doordat de stoel zo stil is, maar ook te combineren is met vloerverwarming;
 2. Voor iedere ruimte: het maakt niet uit waar in huis je een PVC vloer wilt leggen, het kan overal. Ook in de badkamer: een Ambiant PVC vloer is vochtwerend.
 3. Prijs-kwaliteitsverhouding: bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van Ambiant PVC vloeren voor de laagste prijs.

Vloerenbaas: voor extra service en informatie over Ambiant

Bij Vloerenbaas heb je lekker veel keus in PVC vloeren van Ambiant en dat betekent dat je altijd een vloer kunt vinden die aan je wensen voldoet. De vloer naar jouw keus bestel je eenvoudig en snel online. Een nieuwe vloer regelen was nog nooit zo makkelijk! Wist je dat je het voor jezelf nog makkelijker kunt maken? Vloerenbaas kan de vloer ook in jouw woning plaatsen.

Vul snel het offerteformulier in op de website en ontvang van ons een directe prijsindicatie. Jij bepaalt de vloer en wij regelen de rest voor je. Zo makkelijk kan het zijn! Heb je andere vragen over een PVC vloer van Ambiant of een ander merk? Je kunt het ons altijd vragen!

Offerte aanvragen?