TFD Style 3.0

Op zoek naar een stijlvolle en praktische vloeroplossing? Zoek niet verder dan de TFD Style 3.0 PVC vloeren! Deze collecties hebben natuurlijk ogende ontwerpen die perfect zijn voor gebruik in commerciële omgevingen, maar ze zijn net zo goed voor thuis.

Bovendien zijn deze vloeren water-, vuil-, geluids- en warmtebestendig, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke omgeving. Dus waarom kies je vandaag niet voor een PVC vloer TFD Style 3.0? Je zult er geen spijt van krijgen!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD Style 3.0 collectie?

De TFD Style 3.0-collectie is een van de meest populaire PVC vloer collecties, en terecht. De collectie biedt een verscheidenheid aan stijlen en looks die bij elke omgeving passen. Of je het nu in een hotellobby, een kantoor of zelfs jouw eigen huis wilt plaatsen, met de TFD Style 3.0 PVC vloercollecties vind je beslist de look die bij jouw behoeften past.

Daarnaast zijn de TFD Style 3.0 PVC vloeren onderhoudsvriendelijk, anti-allergeen, hygiënisch en kras vast. Ze zijn ook 100 procent recyclebaar na gebruik, wat ze een milieuvriendelijke keuze maakt. Dus als je op zoek bent naar een vloeroplossing die zowel stijlvol als praktisch is, dan zijn de TFD Style 3.0 PVC vloeren de perfecte keuze!

Bestel je nieuwe TFD Style 3.0 vloer nu online

Nadat je een mooie PVC vloer naar je eigen smaak hebt ontdekt, kun je deze direct online kopen. Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

De volgende taak is om te overwegen of je de PVC vloer zelf gaat leggen of dat je hiervoor professionals in gaat huren. Kun je het zelf niet en wil je liever iemand inhuren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Vraag een offerte aan en ontvang direct een indicatie van de kosten van jouw nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Style 3.0 collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button