TFD Heritage

De TFD Heritage collectie heeft een warme en uitnodigende sfeer, met zijn gevarieerde kleurenpalet. Deze PVC vloer geeft je huis een vleugje antiek, met zijn rustieke en vintage kenmerken.

Het is de perfecte vloer voor wie verschillende texturen en materialen in huis wil combineren. Met zijn professionele toon zullen deze PVC vloeren je zeker overtuigen om de TFD Heritage collectie te kiezen voor jouw volgende vloerproject!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een TFD Heritage PVC vloer?

De TFD Heritage PVC collectie is uniek omdat deze Heritage PVC planken in drie verschillende breedtes en 4 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Diverse afmetingen kunnen gecombineerd worden om een ​​dynamisch effect in de ruimte te creëren. Uiteraard kan er ook gewoon gekozen worden voor één en dezelfde breedte, wat voor meer rust in een ruimte zorgt.

Bovendien heeft de TFD Heritage collectie een rustiek karakter, wat goed past bij de ouderwetse charme van oudere huizen. Het verbetert de schoonheid van oude gebouwen en brengt een aantrekkelijke sfeer in jouw interieur.

Dus als je op zoek bent naar een interessante en unieke vloeroptie, bekijk dan zeker de TFD PVC vloeren uit deze collectie. Met zijn prachtige kleuren en texturen zal je niet teleurgesteld worden!

TFD Heritage PVC vloer online bestellen

Zodra je een mooie PVC vloer hebt gevonden is het tijd om na te denken over de volgende stap; het leggen van de vloer. Wij begrijpen dat het leggen van een PVC vloer niet voor iedereen is weggelegd en daarom bieden wij onze speciale legservice aan.

Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer graag bij je thuis leggen zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat. Vraag online een offerte aan voor een directe prijsindicatie. Bij vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze kundige klantenservice.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Heritage collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button