TFD Concrete

Op zoek naar een realistische PVC vloer die eruitziet als echt beton? Zoek niet verder dan de TFD Concrete collectie. De TFD PVC vloeren uit de Concrete collectie zijn gemaakt op basis van de Register in Embossing techniek waardoor ze een ongelooflijk levensecht uiterlijk krijgen.

Samen met 4-zijdige V-groeven om de look af te maken. En met twee natuurlijke grijstinten om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte vloer voor je huis. Bekijk het aanbod snel hieronder!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD Concrete collectie?

De rechthoekige PVC tegels van de PVC vloeren uit de TFD Concrete collectie hebben afmetingen van 92,6 x 63,2 cm. Dankzij de grootte van de tegels creëer je een ruimtelijk effect waarmee je ruimtes groter laat lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Bovendien voorzie je hiermee een groot oppervlak binnen no time van een prachtige betonlook PVC vloer.

Naast de uitstraling van de TFD Concrete vloeren heb je ook baat bij de voordelen die PVC vloeren met zich meebrengen. Zo zijn de vloeren eenvoudig te onderhouden, hebben ze een lange levensduur en zijn ze goed bestand tegen krassen, vuil en vocht dankzij de beschermende toplaag van 0,55 mm.

Alles bij elkaar maakt dit de TFD Concrete PVC vloeren ideaal voor gebruik in woningen. Als je kinderen of huisdieren hebt hoef je jezelf dus ook geen zorgen te maken over drinken dat op de grond valt of zand dat onder de poten van je huisdier is blijven zitten.

Bestel je TFD Concrete PVC vloer online bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas ben je aan het juiste adres voor je nieuwe PVC vloer. Zo vind je hier een ruim aanbod aan PVC vloeren, waaronder de TFD Concrete vloeren. Zodra je een vloer hebt gevonden die aan je persoonlijke wensen voldoet kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen, wij regelen vervolgens de rest!

Zo is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze speciale legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen waardoor je kunt rekenen op een verbazingwekkend resultaat. Als je direct wilt weten wat de kosten gaan worden voor je nieuwe vloer kun je online het offerteformulier invullen. Je ontvangt van ons dan een directe prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Concrete collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button