TFD Futura

Mogen wij de TFD Futura PVC vloeren aan je introduceren? De perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante, hoogwaardige vloeroplossing. De vloeren zijn 152,4 cm lang en 22,8 cm breed, met een dikte van 2,5 mm en een toplaag van 0,55 mm.

Ze zijn verkrijgbaar in een reeks rijke kleuren en zien eruit als prachtige oude houten vloeren die in de loop van de tijd door de natuur vervaagd en versleten zijn. TFD Futura vloeren zijn oersterk en geven jouw kamer een natuurlijk, levendig karakter.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD Futura collectie?

De Futura vloer onderscheidt zich van de concurrentie door zijn matte afwerking en verfijnde reliëfdruk. Het natuurlijk ogende ontwerp van Futura is verkrijgbaar in zeven kleuropties, van een lichte en grijsachtige tint tot een warmere en donkere tint. Waar je ook naar op zoek bent, met een TFD Futura vloer maak je het interieur compleet!

De TFD Futura vloer is een PVC plank die het beste tot zijn recht komt in trendy woonsituaties. Zo werk je het strakke interieur af met een rustgevende vloer die zorgt voor enorm veel warmte en kalmte.

Een dergelijke PVC vloer ziet er geweldig uit met een verscheidenheid aan decors. De extra lange Futura-plank van 1,5 m draagt namelijk ook bij aan de visuele aantrekkingskracht van de kamer. Hierdoor ziet het eruit als een eiland van hout. Echt een prachtig gezicht om te zien. Graag alle PVC vloeren bekijken? Druk dan op de link.

TFD Futura PVC collectie bestellen bij Vloerenbaas

Heb je een mooie TFD Futura PVC vloer gevonden? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen. Vervolgens regelen wij alles voor je en komen we de vloer zo snel mogelijk bezorgen. Mocht je nog enkele vragen hebben? Dan kun je ook bij ons terecht voor extra hulp en advies.

Wij snappen dat het geen eenvoudige klus is om een vloer op de juiste wijze te leggen. Daarom kun je gebruik maken van onze legservice waarbij onze Vloerenbazen de vloer bij je thuis komen leggen. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier op de site in te vullen en ontvang een direct prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Futura collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button