PVC vloer V-groef

Wanneer je op zoek gaat naar een vloer voor je woning met een mooie en authentieke uitstraling, is een PVC vloer met v-groef zeker een aanrader. Dit type vloer maakt het aanzicht van een echte houten vloer nog realistischer.

Wanneer je echt een stralende vloer in je woning wilt laten leggen is dit een uitstekende keuze. Je haalt zo de warme sfeer van echt hout in huis, maar je geeft het geld er niet aan uit! Een mooie PVC vloer met groef geeft jouw woning de unieke en authentieke uitstraling waar je altijd al naar op zoek was.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

PVC vloer v-groef: wat kun je kiezen?

Je kunt voor verschillende soorten vloeren kiezen wanneer je op zoek bent naar een PVC vloer. Een v-groef kan op diverse manieren zijn toegepast: op twee zijden van de plank of op alle vier de zijden van de plank. Bij een v-groef op vier zijden van de plank ontstaat er een stroken motief: dit effect zorgt voor de authentieke sfeer van een houten vloer. Een PVC vloer met v-groef aan twee zijden geeft een wat rustiger effect.

Een PVC vloer met een v-groef is al jaren onverminderd populair. Wanneer je kiest voor een PVC vloer met voeg kun je een prachtige uitstraling creëren, zonder dat er echt hout aan te pas komt. Er zijn meerdere opties mogelijk bij de keuze voor een PVC vloer met groef. Zo kun je kiezen voor een micro v-groef of een grotere v-groef. De grootte van de groef bepaalt de mate van het effect dat de vloer heeft. Je geniet hoe dan ook van het prachtige effect van de dessins.

Bij een vloer van natuurmateriaal zoals hout heb je soms te maken met naden of kieren in het hout. Bij een PVC vloer met v-groef kun je ditzelfde effect creëren. Het is echter ook mogelijk om te PVC vloer naden te vullen. Dit kan met hiervoor speciaal bestemde producten. Als je te maken hebt met kieren in een PVC vloer is dit ook gemakkelijk op te lossen.

Hoe maak je een PVC vloer met v-groef schoon?

Een PVC vloer met voeg kun je gemakkelijk en snel schoonmaken. Door regelmatig te stofzuigen is het onderhoud niet anders dan bij een normale PVC vloer. Eens in de zoveel tijd kun je de vloer reinigen met speciale reiniger voor een PVC vloer. Zo behoud de vloer een hoogstaande kwaliteit en kun je er jarenlang van genieten!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het aanbod bij Vloerenbaas. Ontdek prachtige PVC vloeren met v-groef en bestel de vloer die aan jouw wensen voldoet eenvoudig via de webshop. Kiezen voor extra gemak? Laat de vloer dan ook door onze vloerenbazen leggen: wij zorgen dat het snel geregeld is. Je kunt ons contacteren via het offerteformulier op de website.

Call Now Button