mFLOR Abstract

De mFLOR Abstract collectie biedt een unieke vintage look met zijn speciale cross-over design. Deze grote rechthoekige tegels zijn 91,4 x 45,7 cm en 2,5 mm dik, inclusief een sterke slijtlaag van 0,55 mm. Dankzij de sterke toplaag zijn de vloeren uit de Abstract collectie goed bestand tegen krassen, vocht, stof en vuil.

Hierdoor zijn de vloeren perfect voor intensieve, projectmatige toepassingen, maar ook voor residentieel gebruik. Bekijk hieronder alvast de gehele collectie en laat je inspireren door de mogelijkheden van de mFLOR Abstract collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Abstract collectie?

De hoge slijtvastheid, waardoor de vloer krasbestendig is, en het gemak van reiniging en onderhoud maken de mFLOR Abstract PVC vloeren tot een uitstekende keuze voor elke commerciële ruimte of woning. Deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Bovendien is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Dankzij de uitstekende waterbestendigheid kan de vloer in natte ruimtes worden gebruikt, wat hem nog aantrekkelijker maakt. Ook kun je door de grote tegels (91,4 x 45,7 cm), de vele dessins en kleuren, het meest verbluffende effect in je huis creëren dat past bij elk interieur. Om deze redenen worden mFLOR PVC vloeren steeds populairder onder huiseigenaren.

Bestel de mFLOR Abstract vloer eenvoudig online

Mooie vloer van PVC gevonden in de mFLOR Abstract collectie? Wacht dan niet langer en bestel de vloer direct in onze webshop en laat je verbazen door onze service. De vloer komen we namelijk graag bij je bezorgen en eventueel ook leggen als je hier behoefte aan hebt. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Wil je de nieuwe vloer graag door onze ervaren Vloerenbazen laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij zorgen er dan voor dat de vloer er perfect bij komt te liggen zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Vraag alvast een offerte aan door online het offerteformulier in te vullen en ontvang direct een prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Abstract collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button