mFLOR Authentic Lake

De mFLOR Authentic Lake collectie PVC vloeren is een authentieke vloer met veel kleurvariatie. Deze PVC vloer geeft je interieur direct een levendige uitstraling. Door de lange, brede planken en het natuurgetrouwe effect van Natural Touch voelt je interieur warm en rustig aan.

Bovendien geniet je optimaal van een natuurlijke houten vloer, terwijl je baat hebt bij de voordelen van een sterke PVC vloer. De vloeren uit de mFLOR Authentic Lake collectie zijn namelijk waterbestendig, makkelijk in onderhoud en te combineren met vloerverwarming.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Authentic Lake collectie?

De mFLOR Authentic Lake collectie bestaat uit een set van 6 PVC vloeren met een authentiek houtpatroon. Dankzij de vele kleurmogelijkheden vind je beslist een vloer die bij je interieur past. Doordat het dessin en de realistische houtconstructie verschillende kleuren hebben, zien de stroken er bovenal natuurlijk uit.

Daarnaast laat de Authentic Lake PVC vloer ook voldoende warmte door, waardoor de vloeren perfect zijn om te combineren met vloerverwarming. Doordat de stroken vrij dun zijn, warmt je huis snel op, dit is perfect als je veel op blote voeten loopt.

De mFLOR Authentic Lake vloeren zijn 2,5 mm dik en hebben een harde toplaag van 0,55 mm. Deze toplaag is zeer kras- en slijtvast. Ook zorgt de beschermende toplaag ervoor dat de vloer makkelijk te onderhouden is. Door het gladde oppervlak kunnen vuil en stof eenvoudig worden verwijderd.

mFLOR Authentic Lake PVC vloer online bestellen

Bij Vloerenbaas vind je gegarandeerd de ideale PVC vloer voor jouw woning. Bij Vloerenbaas kun je namelijk kiezen uit een breed aanbod van verschillende PVC vloeren, waaronder de mFLOR Authentic Lake PVC vloeren. Nadat je een vloer hebt gevonden die aan jouw specifieke eisen voldoet, kun je online een bestelling plaatsen en zorgen vervolgens voor de rest.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze unieke legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen, met een uitstekende uitkomst als resultaat. Je kunt het offerteformulier online invullen en direct een prijsopgave krijgen als je precies wilt weten wat de kosten van jouw nieuwe vloer zullen zijn.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Authentic Lake collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button