mFLOR River Oak XL

Op zoek naar wat rustieke charme in huis? Bekijk onze mFLOR River Oak XL PVC vloeren! De vloeren zijn verkrijgbaar in zes verschillende houttinten en geven je huis een warme, uitnodigende uitstraling.

Bovendien creëer je dankzij de extra grote planken een ruimtelijk en luchtig gevoel dat perfect is voor elke kamer. Neem hieronder alvast een kijkje in ons aanbod en laat je inspireren door de warme kleuren van de mFLOR River Oak XL collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR River Oak XL collectie

mFLOR River Oak XL PVC vloeren zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vloeistoffen, zoals drinken. Hierdoor zijn ze geschikt voor allerlei soorten toepassingen. Of je de vloer nu in je woonkamer wilt leggen of op het toilet of in de badkamer, met de River Oak XL collectie van mFLOR is alles mogelijk.

Daarnaast hebben de River Oak XL vloeren een zeer realistische uitstraling. De Register Embossing bootst het uiterlijk en de textuur van echt hout na. Hierbij zorgen de 4-zijdige V-groeven en matte PU laag voor een versterkt effect van echtheid. Zo zijn de vloeren niet meer te onderscheiden van echte hardhouten vloeren, terwijl je geniet van de voordelen van een PVC vloer.

mFLOR River Oak XL collectie online bestellen

Zit er een mooie PVC vloer tussen de mFLOR River Oak XL collectie? Ga dan naar de website en koop de vloer direct. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of niet zeker bent welke vloer het beste bij je past.

Het is ook mogelijk voor ons om de vloer te leggen. In dat geval kun je gebruik maken van onze legservice. Onze Vloerenbazen komen de vloer bij je thuis leggen, zodat je zeker bent van het beste resultaat. Vul het offerteformulier op onze website in om een ​​offerte aan te vragen.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze River Oak XL collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button