mFLOR Parva Oak

Op zoek naar een stijlvolle en verfijnde PVC vloeroptie? mFLOR Parva Oak is de perfecte keuze. Deze vloeren zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een visgraatpatroon en met zes kleuren om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte voor jouw ruimte.

Bovendien heb je ook nog de keuze uit twee verschillende maten (Parva Oak en Parva Oak Chevron). Hierdoor is het mogelijk om de verschillende afmetingen met elkaar te combineren voor een unieke vloer. Bestel vandaag nog je nieuwe mFLOR Parva Oak PVC vloer.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Parva Oak collectie?

De populariteit van visgraatvloeren is nog nooit zo hoog geweest. Deze vloeren combineren het traditionele legpatroon, met de natuurlijke uitstraling, en de praktische en aangename voordelen van PVC maken dit een perfecte vloer voor in huis.

Naast het feit dat de visgraat PVC vloeren uit de mFLOR Parva Oak collectie uitermate stijlvol zijn, geniet je ook van de vele voordelen die PVC vloeren van mFLOR met zich meebrengen. Zo haal je een duurzame en makkelijk te onderhouden vloer in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Dankzij de sterke toplaag van 0,55 mm is de vloer ook zeer slijtage- en krasbestendig. Dit maakt het de perfecte vloer voor drukke huishoudens die huishoudelijke taken met betrekking tot de vloer willen vereenvoudigen.

mFLOR Parva Oak vloer bestellen en laten leggen

Ben je op een mooie PVC vloer gestuit? Bestel hem dan gelijk en laat je verrassen door onze service. Onze ervaren medewerkers staan ​​klaar om je te helpen met al jouw vragen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de ideale PVC vloer voor jouw woonbehoeften.

Bovendien leggen we de vloer graag bij je thuis zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Bovendien mag je er dan van uitgaan dat de vloer er op en top bij komt te liggen. Vul het offerteformulier op de website in voor een directe prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Parva Oak collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button