mFLOR Authentic Plank

De mFLOR Authentic Plank collectie bestaat uit een set van realistische houtlook PVC vloeren die haast niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Dit komt mede door de Register Embossed techniek, de 4-zijdige V-groeven en de natuurgetrouwe houttinten.

Met de keuze uit ruim 8 verschillende tinten vind je beslist de juiste vloer die aansluit op jouw woonbehoeften. Bekijk alvast het aanbod en laat je inspireren door de mFLOR Authentic Plank PVC vloeren collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Authentic Plank collectie?

De Authentic Plank collectie is al jaren een van mFLOR’s meest populaire vloeropties. Dit is een must-have item, met zijn natuurlijke patroon, moderne kleuren en Natural Touch.

Kijkend naar de eigenschappen is dat ook niet heel raar, aangezien de Authentic Plank vloeren zijn voorzien van een extra dikke bescherming laag van 0,55 mm. Hierdoor is de vloer zeer kras- en slijtvast waardoor je extra lang kunt genieten van je prachtige vloer.

Bovendien zijn de mFLOR PVC vloeren uit de Authentic Plank collectie eenvoudig te onderhouden. Een dweil en lauwwarm water is al voldoende om de vloer schoon te maken. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen met een druk dagelijks leven.

mFLOR Authentic Plank PVC vloer kopen bij Vloerenbaas

Mooie PVC vloer gevonden in de mFLOR Authentic Plankcollectie? Wacht dan niet langer en bestel de vloer direct in onze webshop en laat je verbazen door onze service. De vloer komen we namelijk graag bij je bezorgen en eventueel ook leggen als je hier behoefte aan hebt. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Wil je de nieuwe vloer graag door onze ervaren Vloerenbazen laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij zorgen er dan voor dat de vloer er perfect bij komt te liggen zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Vraag alvast een offerte aan door online het offerteformulier in te vullen en ontvang direct een prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Authentic Plank collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button