mFLOR Nuance

Op zoek naar een manier om wat industriële flair toe te voegen aan jouw huis of bedrijf? Dan zijn de mFLOR Nuance PVC vloeren de perfecte oplossing! Deze tegels hebben een betonachtige afwerking die elke ruimte een gedurfde, moderne uitstraling geeft.

Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor drukke omgevingen. Geef jouw huis of kantoor de make-over die het verdient met de mFLOR Nuance PVC vloeren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Nuance collectie?

Je kunt mFLOR Nuance PVC vloeren in bijna elke kamer van je huis leggen. Het is een fantastische keuze voor de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Deze vloer van PVC van mFLOR is echter ook vochtbestendig en kan dus ook in vochtige omgevingen gebruikt worden, zoals badkamers.

De mFLOR Nuance PVC tegels zijn 2,5 mm dik en gemaakt van stevige en duurzame materialen. De slijtlaag van 0,55 mm zorgt voor een uitstekende kras-, beschadiging- en slijtvastheid. Hierdoor is het een zeer duurzame vloerbedekking.

PVC vloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Dit komt voornamelijk door het gladde oppervlak. Met een stofzuiger of een doek worden stof en vuil gemakkelijk verwijderd omdat het vuil nergens tussen kan komen te zitten.

mFLOR Nuance PVC vloer online bestellen

Zodra je een PVC vloer hebt gevonden die aan jouw behoeften voldoet, kun je deze nu online kopen. Heb je nog vragen? Neem bij problemen contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De volgende stap is om te overwegen de PVC vloer te leggen. Ben je zelf geen ervaren installateur en wil je dit door iemand anders laten doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag een offerte aan en ontvang direct een prijsopgave voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Nuance collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button