mFLOR Pine Wood

Op zoek naar een vloer die zowel realistisch als stijlvol is? Zoek niet verder dan de mFLOR Pine Wood PVC vloeren. Met zijn rustgevende kleurenpalet en natuurlijk houtdesign is deze vloer perfect voor elke ruimte.

Bovendien is de vloer eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het de perfecte keuze is voor drukke huishoudens. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog je mFLOR Pine Wood PVC vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Pine Wood collectie?

De mFLOR Pine Wood collectie is perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustieke PVC vloer met een landelijk karakter. Met de keuze uit 6 verschillende warme, natuurgetrouwe kleuren vind je vanzelfsprekend een vloer die aansluit bij je huidige interieur.

Dankzij de innovatieve Register Embossing techniek van mFLOR hebben alle PVC stroken een unieke structuur. Hierdoor ontstaat er een realistische houtlook PVC vloer die haast niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Met een mFLOR Pine Wood PVC vloer kies je niet alleen voor een prachtige uitstraling. Aangezien de vloer van PVC is gemaakt kun je ook rekenen op een sterke vloer die makkelijk te onderhouden is en dus lang meegaat. Door de 0,55 mm dikke beschermingslaag is de vloer ook nog eens goed beschermd tegen krassen en slijtage. Wat wil je nog meer?

Bestel je mFLOR Pine Wood PVC vloer gemakkelijk online

Heb je een prachtige PVC vloer ontdekt in de mFLOR Pine Wood collectie? Ga dan naar de webshop en pak je kans om ‘m vandaag nog te bestellen. Neem contact met ons op als je vragen hebt of behoefte hebt aan extra hulp en advies.

Het is ook mogelijk voor ons om de vloer te komen leggen. In dat geval kun je gebruik maken van onze legservice. Onze Vloerenbazen komen dan bij je thuis en leggen de vloer voor je zodat je zeker weet dat je het beste resultaat krijgt. Door het offerteformulier op onze website in te vullen kun je een directe prijsindicatie ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Pine Wood collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button