mFLOR Parva River Oak

Introductie van de mFLOR Parva River Oak collectie; de perfecte combinatie tussen schoonheid en functionaliteit. Deze prachtige visgraatvloeren bieden alle warmte en het karakter van een echte houten vloer, maar is gemaakt van PVC voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Bovendien is de collectie verkrijgbaar in een reeks kleuren die bij jouw stijl passen. Dus waarom wachten? Geef je huis vandaag nog een make-over met de mFLOR Parva River Oak PVC vloeren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Parva River Oak collectie?

De mFLOR Parva River Oak collectie onderscheidt zich van andere visgraat PVC vloeren door het feit dat ze zijn gemaakt van de beste materialen op de markt. Dit maakt de vloeren van mFLOR extreem duurzaam en sterk waardoor je jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer.

Daarnaast zijn de mFLOR Parva River Oak vloer ook nog eens erg praktisch. Zo zijn ze makkelijk te onderhouden vanwege hun gladde karakter en zorgt de 0,55 mm dikke beschermingslaag voor een goede protectie tegen krassen en slijtage.

Heb je een feestje gehad en is er drinken op de grond gekomen of zijn je kinderen met vieze kleren naar binnen gekomen? Maak je geen zorgen, met een doekje of dweil is de vloer binnen no time weer als nieuw.

mFLOR Parva River Oak PVC vloer bestellen bij Vloerenbaas

Als je eenmaal hebt gekozen voor een prachtige PVC vloer, is de volgende stap om te overwegen hoe je deze gaat leggen. We begrijpen dat het leggen van een PVC vloer niet voor iedereen even makkelijk is, daarom bieden we een plaatsingsservice op maat aan.

Onze professionele Vloerenbazen leggen je nieuwe vloer met veel plezier bij je thuis, met een prachtig resultaat als uitkomst. Vraag online een offerte aan voor een snelle prijsindicatie. Aarzel niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice als je vragen hebt.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Parva River Oak collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button