mFLOR Authentic Oak

mFLOR Authentic Oak is een PVC collectie met de uitstraling van een houten vloer. De planken zijn verkrijgbaar in 6 natuurgetrouwe tinten, waardoor je altijd de perfecte match vindt voor je interieur.

De vloeren hebben een warm en knus karakter dat je gewend bent van houten vloeren, maar dan met de voordelen van PVC. Zo geniet je niet alleen van een authentieke vloer, maar ook van een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Authentic Oak collectie?

De vloer is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen die eruitzien en aanvoelen als echt hout. De realistische en voelbare structuur (Register Embossed), 4-zijdige V-groef en natuurlijke eikentinten maken het moeilijk om onderscheid te maken tussen echte eiken vloeren en de Authentic Oak PVC vloeren.

Daarnaast zorgt de zachte, flexibele PVC vloer voor een geluidsabsorberende werking, waardoor je heerlijk kunt genieten van je rust. Uiteraard kan deze PVC vloer van mFLOR ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming, zodat je van alle voordelen profiteert.

De PVC stroken zijn 2,5 mm dik, 121,92 cm lang en 22,86 cm breed, inclusief een beschermende polyurethaan toplaag van 0,55 mm er bovenop. Dit beschermt de PVC vloer tegen krassen, beschadigingen en slijtage. Hierdoor zijn de mFLOR PVC Authentic Oak vloeren ook makkelijk te onderhouden en ideaal voor drukke gezinnen met kinderen en/of huisdieren.

mFLOR Authentic Oak PVC vloer online bestellen

Heb je een mooie PVC vloer ontdekt in de mFLOR Authentic Oak collectie? Bekijk de vloer en bestel hem direct. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of behoefte hebt aan extra hulp.

Het is ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Maak in dat geval gebruik van onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen, zodat je verzekerd bent van het mooiste resultaat. Vul het offerte aanvraagformulier op onze website in om een directe prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Authentic Oak collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button