mFLOR Parva Broad Leaf

Maak kennis met de mFLOR Parva Broad Leaf collectie – perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke vloer met echt karakter. Met een rustgevend ontwerp, natuurlijke kleurvariatie en groot formaat, is deze collectie geweldig voor het creëren van een traditioneel visgraatpatroon.

Plus, met zijn professionele tone of voice, zal de Parva Broad Leaf Collection je huis het gevoel geven van een high-end showroom. Benieuwd? Bekijk snel de gehele collectie hieronder!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de Parva Broad Leaf collectie?

De Parva Broad Leaf collectie is verkrijgbaar in 6 natuurlijke houttinten waarmee je prachtige visgraat PVC vloer kunt leggen. Zo zijn de stroken van PVC speciaal gemaakt om als visgraat motief te leggen zodat je een unieke vloer kunt creëren.

Daarnaast zijn PVC vloeren extreem duurzaam en makkelijk te onderhouden stof en vuil verwijder je snel en simpel middels een zachte bezem of stofzuiger. Drinken of andere vloeistoffen op de vloer gekomen? Geen probleem, met een dweil en lauwwarm water is de vloer binnen no time weer als nieuwe.

Bestel je nieuwe mFLOR Parva Broad Leaf vloer online

Heb je een prachtige PVC vloer van mFLOR gezien in de mFLOR Parva Broad Leaf collectie? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen. Wij regelen alles en de vloer wordt zelfs voor je gelegd, mits je gebruik wilt maken van onze legservice. Heb je nog vragen? Bij ons kun je ook terecht voor extra hulp en advies.

Het correct leggen van een PVC vloer is niet voor iedereen een eenvoudige opgave. Om deze reden bieden wij onze legservice, waarbij onze Vloerenbazen bij je aan huis komen en de vloer voor je komen leggen. Hiervoor dien je het offerteformulier in te vullen zodat je direct een prijsindicatie ontvangt voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Parva Broad Leaf collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button