mFLOR Argyll Fir

Stap op het luxe gevoel van de mFLOR Agryll Fir PVC vloeren. Deze collectie van zes prachtige PVC vloeren heeft een ongelooflijk realistische houtlook, waarmee je een ​​warme en uitnodigende sfeer in je huis kunt creëren.

De vloeren van mFLOR zijn kras vast, onderhoudsvriendelijk, waterdicht en te combineren met vloerverwarming, zodat je jarenlang plezier van deze vloer zult hebben. Bekijk het aanbod hieronder en laat je inspireren door de mogelijkheden van de mFLOR Agryll Fir collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Agryll Fir collectie?

De mFLOR Agryll Fir collectie biedt een verscheidenheid aan donkere houttinten. De diepere tinten kunnen een grotere kamer kleiner en comfortabeler doen aanvoelen, terwijl de lichtere tinten deze groter doen lijken.

Deze PVC vloer heeft een echte planken uitstraling door de voelbare houtconstructie en de V-groef aan vier zijden van de plank. De brede stroken geven een eigentijdse esthetiek mee aan de vloer en de afgeronde hoeken maken de strook af.

De Argyll Fir PVC vloer is 121,9 cm x 22,9 cm, 2 mm dik en heeft een slijtlaag van 0,30 mm. Deze slijtlaag verlengt de levensduur van de vloer, maar heeft ook een vuilafstotende werking. Het maakt deze vloer ook zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor het de perfecte keuze is voor drukke huishoudens.

Bestel de mFLOR Agryll Fir vloer online of kom langs

Nadat je een geschikte PVC vloer hebt gevonden, is de volgende stap om te overwegen hoe je deze gaat installeren. Wij realiseren ons dat het leggen van een PVC vloer niet voor iedereen even makkelijk is, daarom bieden wij hiervoor onze legservice aan.

De vloer wordt door onze vakbekwame Vloerenbazen bij je thuis gelegd en wij zorgen voor het beste resultaat. Vraag direct online een offerte aan voor een directe prijsindicatie. Neem bij vragen contact op met onze behulpzame klantenservice.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Argyll Fir collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button