mFLOR Reservoir Oak

De natuurlijk ogende mFLOR Reservoir Oak PVC vloer voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke ruimte. Met zijn realistische houtnerfpatroon is de Reservoir Oak collectie perfect om buiten naar binnen te halen.

Dankzij het waterbestendige ontwerp is deze PVC vloer ook ideaal voor keukens en badkamers, maar bovenal prachtig in de woonkamer, hal of slaapkamer. Bekijk alvast ons aanbod en bestel de vloer direct online!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Reservoir Oak collectie?

De mFLOR Reservoir Oak collectie bestaat uit een set van 6 prachtige houtlook PVC vloeren met een realistische houtnerfstructuur. Dankzij de Register Embossing, 4-zijdige V-groeven en realistische kleurenvariatie wordt het lastig om een echte houten vloer te onderscheiden van deze prachtige PVC vloer.

PVC vloeren staan erom bekend dat ze duurzaam zijn en makkelijk in onderhoud. Dit is ook het geval bij de mFLOR vloeren uit de Reservoir Oak collectie. Door het gladde oppervlak is stof en vuil makkelijk te verwijderen met een bezem of stofzuiger. En dankzij de toevoeging van een 0,3 mm dikke toplaag is de vloer ook goed bestand tegen krassen, beschadigingen en slijtage.

Bestel de mFLOR Reservoir Oak PVC vloer direct online

Heb je een fantastische PVC vloer ontdekt om aan je huis toe te voegen? Plaats dan direct een bestelling en laat je verrassen door onze service. Onze deskundige medewerkers helpen je ook graag met al jouw vragen. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van een mooie PVC vloer die aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

Wij leggen de vloer ook graag bij je thuis, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. In dat geval mag je vertrouwen hebben in een prachtig resultaat. Vul het offerteformulier op de website in om direct een prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Reservoir Oak collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button