mFLOR Hokido

Mogen wij de mFLOR Hokido collectie aan je introduceren? De PVC vloerstroken uit deze collectie hebben een prachtige natuurlijke houtnerfstructuur en subtiele kleurvariatie die elke ruimte een vleugje luxe zal geven.

Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, en daarmee perfect voor drukke huishoudens. Transformeer je huis vandaag nog met een mFLOR Hokido PVC vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Hokido collectie?

Ben je op zoek naar een goedkope PVC vloer die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen? Dan is één van de mFLOR Hokido PVC vloeren de perfecte keuze voor jou. Zo heb je de keuze uit 6 verschillende houttinten die perfect passen in de meeste interieurs.

De mFLOR Hokido collectie is haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren door het gebruik van de Register Embossed techniek in combinatie met de 4-zijdige V-groeven. Hierdoor lopen de lossen PVC stroken perfect in elkaar over en is elke plank uniek.

Naast de uitstraling is de mFLOR Hokido vloer ook nog eens heel praktisch. Dankzij de 0,3 mm dikke toplaag is de vloer goed bestand tegen krassen en andere slijtage wat het een ideale vloer maakt voor in de woonkamer, waar veel gelopen wordt.

Bestel je nieuwe mFLOR Hokido PVC vloer eenvoudig online

Ben je verliefd geworden op de mFLOR Hokido collectie? Stel het niet langer uit; koop direct je nieuwe mFLOR PVC vloer! Ontdek alle mogelijkheden in onze webshop, zodat je inspiratie kunt opdoen. Vind je het fijner om de vloer in het echt te bekijken voordat je de deze koopt? Maak dan een afspraak of loop binnen in een van onze experience centers

Nadat je de vloer hebt gekocht, moet je nadenken over hoe je deze gaat installeren. Wil je het zelf doen of experts inhuren? Vloerenbaas heeft professionele Vloerenbazen die je nieuwe vloer graag komen leggen. Je mag dan zeker zijn van een mooi eindresultaat en bovendien wordt alles voor je geregeld. Om direct een indicatie van de kosten te krijgen, vul je ons offerteformulier online.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Hokido collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button