mFLOR Broad Leaf

Op zoek naar een vloeroptie die de elegantie van hout combineert met de duurzaamheid van PVC? Dan is de mFLOR Broad Leaf collectie hetgeen wat je zoekt. Deze collectie is verkrijgbaar in zes prachtige houttinten, elk met een realistische look en feel.

Bovendien zijn mFLOR Broad Leaf PVC vloeren dankzij de duurzame constructie perfect voor ruimtes met veel loopverkeer. Dus of je nu de inrichting van je huis wilt vernieuwen of een vloer nodig hebt die dagelijkse slijtage aankan, een mFLOR Broad Leaf vloer is de perfecte keuze.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Broad Leaf collectie?

Het speciale Register Embossing geeft een realistische houtstructuur aan de mFLOR Broad Leaf PVC vloer. PVC ziet eruit en voelt identiek aan echt hout, waardoor het moeilijk van elkaar te onderscheiden is. Je kunt de houtnerven namelijk niet alleen zien, maar ook echt voelen!

De geluidsabsorberende kwaliteit van de vloer geeft een gevoel van rust en comfort aangezien loopgeluiden sterk gedempt worden. Bovendien kun je de Broad Leaf vloeren gebruiken in combinatie met vloerverwarming, omdat ze voldoende warmte doorlaten.

De PVC vloeren zijn ideaal voor zwaar woongebruik en intensief projectgebruik. De vloer kan worden toegepast in de woonkamer, eetkamer, speelkamer, hal, slaapkamer en logeerkamer.

mFLOR Broad Leaf PVC vloer bestellen bij Vloerenbaas

Zodra je een mFLOR PVC vloer hebt gevonden die voldoet aan jouw persoonlijke wensen kun je deze direct online bestellen. Mocht je echter nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De volgende stap is om na te denken over het leggen van de PVC vloer. Ben je zelf niet echt handig of besteed je het leggen van de vloer liever uit aan professionals? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag een offerte aan en ontvang een directe prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Broad Leaf collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button