mFLOR Authentic Oak XL

De mFLOR Authentic Oak XL collectie is gebaseerd op de populaire Authentic Oak collectie, maar dan met grotere planken. Hiermee creëer je een ruimtelijk effect waardoor de kamer groter lijkt.

Dankzij de ruime keuze uit 6 verschillende houttinten vind je beslist een passende vloer die aansluit bij je huidige interieur. Bovendien geniet je van het warme en knusse karakter van een houten vloer, terwijl je winst haalt uit de voordelen van PVC vloeren.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Authentic Oak XL collectie?

De laatste jaren zijn de mFLOR Authentic Oak XL PVC vloeren in populariteit en vraag gestegen. Deze mFLOR PVC vloeren hebben zich dankzij hun unieke eigenschappen en talrijke ontwerpmogelijkheden gevestigd als een echt alternatief voor laminaat, parket en andere vloerbedekkingen.

Dankzij de grotere planken van Authentic Oak XL collectie creëer je niet alleen een warme en gezellige sfeer, maar ook een groter ogende ruimte. Bovendien kan je hierdoor een groot oppervlak sneller voorzien van een prachtige vloer van PVC, met alle voordelen van dien.

PVC is een uitstekend materiaal voor een hoogwaardige vloer die zowel qua uitstraling als functie voldoet aan de torenhoge hedendaagse eisen. Drukke gezinnen zouden daarom kunnen kiezen voor de mFLOR Authentic Oak XL PVC vloer omdat deze gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft.

Bestel de mFLOR Authentic Oak XL vloer bij Vloerenbaas

Mocht je een mooie PVC vloer hebben gevonden? Bestel ‘m dan direct online en laat je verbazen door onze service. Ook voor vragen kun je terecht bij ons ervaren team. Wij helpen je graag bij het vinden van een prachtige PVC vloer die voldoet aan jouw wensen.

Bovendien komen we de vloer ook graag bij je thuis leggen zodat je hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Op deze manier ben je ook verzekerd van een verbazingwekkend resultaat. Vraag een directe prijsindicatie aan door het offerteformulier op de site in te vullen.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Authentic Oak XL collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button