mFLOR Estrich Stone

mFLOR Estrich Stone PVC vloeren zijn de perfecte vloeroplossing voor diegenen die een stijlvolle, maar duurzame vloer willen. De vloer is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en elke kleur heeft zijn eigen unieke steendessin.

De grote vierkante tegels (60,96 cm x 60,96 cm) zorgen voor een zeer professionele uitstraling die zeker indruk zal maken op jouw gasten. Bekijk hieronder alvast ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden van mFLOR Estrich Stone collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Estrich Stone collectie?

De Estrich Stone collectie van mFLOR is gemaakt van hoogwaardig PVC. De tegels zijn 2,5 millimeter dik en hebben een slijtlaag van 0,55 millimeter. Deze slijtlaag is samengesteld uit polyurethaan en beschermt de vloer tegen krassen en slijtage.

Vuil is eenvoudig te verwijderen van een PVC vloer, omdat het een glad oppervlak heeft. Hiervoor kun je een dweil met water gebruiken. Stof kan worden verwijderd met een stofzuiger. Dit maakt de vloer zowel praktisch als onderhoudsvriendelijk.

In tegenstelling tot een echte stenen vloer voelt een PVC vloer warm en knus aan, zeker in combinatie met vloerverwarming. Omdat een PVC vloer zachter en minder glad is dan een stenen vloer, is het ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

mFLOR Estrich Stone PVC vloer online bestellen bij Vloerenbaas

Heb je gekozen voor een mooie PVC vloer uit de mFLOR Estrich Stone collectie? Stel het niet langer uit en bestel de vloer direct in onze webshop, waar je versteld zult staan ​​van onze service. We willen je graag een vloer aanbieden die aansluit bij je persoonlijke behoeften. Mocht je daarom nog enkele vragen hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wil je dat onze professionele Vloerenbazen je nieuwe vloer komen leggen? Maak dan gebruik van onze bazen legservice. Wij zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt gelegd, zodat je er geen omkijken naar hebt. Vul voor het aanvragen van een prijsindicatie online het offerteformulier in en ontvang direct een schatting van de prijs.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Estrich Stone collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button