mFLOR River Oak

Op zoek naar het beste van twee werelden? Bekijk onze mFLOR River Oak PVC vloeren! Deze vloeren combineren de rustieke uitstraling van echt hout met de bruikbaarheid en duurzaamheid van PVC.

Er zijn zes verschillende houttinten om uit te kiezen, zodat je zeker de perfecte vindt voor jouw ruimte. Laat je inspireren door de River Oak collectie en vindt de PVC vloer die aansluit op jouw woonbehoeften.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR River Oak collectie?

De mFLOR River Oak collectie heeft een subtiele houtnerf en kleine kleurvariaties, waardoor het een rustige en warme uitstraling heeft. Elke kamer wordt omgetoverd tot een plek waar je jezelf prettig voelt dankzij de zes eigentijdse tinten.

River Oak PVC vloeren van mFLOR zijn aangenaam, warm en glad, waardoor ze een ideale vloer zijn voor wie behoefte heeft aan een stil oppervlak. Verder is een voorkeur voor mFLOR een bewuste keuze. Veiligheid, levensduur en betrouwbaarheid zijn allemaal belangrijke factoren bij de vervaardiging van de vloer.

De River Oak collectie is niet alleen kras-, vlek- en vochtbestendig, maar ook vrij van chemicaliën die verband houden met allergieën. De vloer is voorzien van een slijtlaag van 0,3 millimeter en gaat zelfs bij intensief gebruik jarenlang mee.

Bestel je nieuwe mFLOR River Oak PVC vloer online

Heb je een mooie mFLOR River Oak PVC vloer gevonden? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen. Vervolgens regelen wij alles voor je en komen we de vloer zo snel mogelijk bezorgen. Mocht je nog enkele vragen hebben? Dan kun je ook bij ons terecht voor extra hulp en advies.

Wij snappen dat het geen eenvoudige klus is om een vloer op de juiste wijze te leggen. Daarom kun je gebruik maken van onze legservice waarbij onze Vloerenbazen de vloer bij je thuis komen leggen. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier op de site in te vullen en ontvang een direct prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze River Oak collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button