PVC vloeren badkamer

PVC is een ideale keuze voor de badkamer! En wanneer je nog op zoek bent naar een goede vloer voor in jouw badkamer kun je deze optie zeker meenemen in je keuze. Want een PVC vloer in de badkamer staat niet alleen mooi, maar is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en stijlen.

Daarnaast profiteer je ook van de sterke eigenschappen van PVC, waardoor de vloer enorm geschikt is voor vochtige plekken als de badkamer. Een mooie houtlook vloer in de badkamer of toch tegels? Je hebt de keuze uit heel veel mooie PVC vloeren voor de badkamer.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

De voordelen van een PVC badkamer vloer

Waarom is PVC een goed idee voor de badkamer? Een PVC vloer heeft toch juist niet de eigenschappen die nodig zijn voor de badkamer zou je denken? Dit lijkt het geval, maar niets is minder waar. Een PVC vloer voor badkamer is juist een zeer goede keuze.

PVC is een soort flexibele kunststof dat op verschillende manieren kan worden toegepast, zoals ook op vloeren. Een PVC vloer bestaat uit stevig en sterk materiaal dat tegen een stootje kan: precies wat je nodig hebt voor de badkamer. Daarnaast heeft een PVC vloer in de badkamer nog de volgende fijne voordelen:

  • De vloer is vloeistofdicht: ideaal dus wanneer je een goede vloer zoekt voor de badkamer;
  • PVC is makkelijk schoon te maken: je gaat er gemakkelijk en snel met de dweil overheen;
  • Een PVC vloer is slijtvast en duurzaam: je kunt jarenlang profiteren van alle voordelen van deze vloer;
  • Ontdek veel uitvoeringen: tegels, brede en smalle planken, bijzondere dessins; het is allemaal beschikbaar voor de badkamer.

PVC vloer in badkamer? Hier moet je op letten

Ben je overtuigd en wil je meer weten over de mogelijkheden van PVC vloeren in badkamer? Dan is het goed om te weten waar je op moet letten wanneer je zover bent om een mooie PVC vloer in de badkamer te laten plaatsen. PVC is in eerste instantie zeer goed bestand tegen vuil, vocht, krassen en beschadigingen.

Toch is het altijd belangrijk om op te letten met zware meubels zoals een badkuip: deze kunnen afdrukken achterlaten in de vloer. Dit kun je gedeeltelijk oplossen door te kijken naar de toplaag van de vloer. Hoe dikker de toplaag, hoe steviger de vloer. Let daarnaast ook op je eigen stijl en de stijl van de badkamer. Zo vind je een vloer waar je jarenlang van kunt genieten!

PVC vloer badkamer ondervloer

Een PVC vloer voor de badkamer is erg populair, voornamelijk vanwege de duurzaamheid en het feit dat de vloer slijtvast is. Daarnaast is ook je ondervloer goed beschermd. Ondanks de hoeveelheid vocht, damp en stoom in een badkamer is water niet in staat om door dit materiaal heen te komen en de ondervloer te beschadigen.

Een PVC vloer badkamer is dus de goede keus wanneer je er zeker van wilt zijn dat je ondervloer mooi blijft. Kun je een PVC vloer badkamer over tegels plaatsen? Een dunne vloer als PVC over een bestaande vloer leggen is mogelijk. Het is hierbij wel belangrijk dat de ondervloer egaal is. Zo niet, dan zal dit eerst geëgaliseerd moeten worden.

Badkamer PVC vloer mogelijkheden bij Vloerenbaas

Je kunt kiezen voor stroken, maar ook voor mooie tegels in de badkamer. Voor de mooiste PVC vloer in de badkamer ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. Hier vind je merken als AmbiantModuleo en mFLOR: dit zijn stuk voor stuk topmerken met een ruim aanbod van PVC vloeren voor de badkamer.

Voor een mooie PVC vloer in de badkamer kun je dus altijd terecht bij Vloerenbaas. Het ruime aanbod stelt je in staat altijd een vloer te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Bedenk van tevoren goed wat je eigen stijl is en hoe jouw badkamer eruit moet komen te zien. Een tijdloze PVC badkamer vloer zorgt ervoor dat je de vloer nooit zat wordt en dat je er jarenlang van kunt genieten. Vrijwel alle PVC vloeren in badkamer ervaringen zijn positief: deze mooie en sterke vloer is een echte aanwinst voor je badkamer. Ontdek topmerken, mooie dessins en aantrekkelijke prijzen bij Vloerenbaas.

Wat zijn de kosten?

Hoeveel een badkamer PVC vloer kost is afhankelijk van een aantal zaken en dus kan de accurate prijs niet gegeven worden. In de eerste plaats wordt de prijs bepaald door het oppervlak van de badkamer. Verder kies je natuurlijk voor een vloer van een merk; ook hier hangen diverse prijskaartjes aan. Tot slot kun je de vloer zelf leggen, maar je kunt het ook laten leggen door onze vloerenbazen. Je bent dan verzekerd van een goed gelegde vloer, maar dit zorgt natuurlijk wel voor extra kosten. Al deze zaken bepalen samen de uiteindelijke prijs.

Je kunt gemakkelijk en snel berekenen hoeveel het kost om een PVC vloer in je badkamer te (laten) plaatsen. In de webshop kun je het aantal m2 aangeven waar een vloer op gelegd moet worden. Vervolgens kun je snel berekenen wat de kosten zijn. Bij Vloerenbaas bestel je gemakkelijk en snel de vloer die je nodig hebt. De pakken met PVC vloer worden snel bij je thuis geleverd. Heb je geen tijd om de vloer zelf te leggen of laat je het liever aan een professional over? Vloerenbaas klaart de klus voor je! Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan en dan nemen wij contact met je op. Jij bent binnen no-time verzekerd van een nieuwe PVC vloer in de badkamer!

Call Now Button