Ambiant PVC vloeren

Ben je op zoek naar een mooie PVC vloer van Ambiant? Dit merk staat al jaren hoog aangeschreven als het gaat om sterke en comfortabele PVC vloeren. Met een goede Ambiant PVC vloer kun je jarenlang genieten van een prachtige vloer in je woning. En het maakt niet uit waar je deze wilt plaatsen: je woonkamer, de keuken, de slaapkamer of zelfs de badkamer.

Een Ambiant PVC vloer is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook nog eens tal van andere kwaliteiten waar je elke dag weer de vruchten van plukt. Bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van Ambiant PVC vloeren.

Kun je niet wachten om alle modellen te bekijken? Neem dan direct een blik in ons assortiment om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om Ambiant PVC stalen aanvragen bij Vloerenbaas te regelen, wil je dit doen? Klik dan op de onderstaande buttons om een aanvraag te doen.

Teveel keuze?

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Het ruime aanbod van Ambiant PVC bij Vloerenbaas

Een mooie vloer van Ambiant vind je zeker bij Vloerenbaas. Je kunt hier terecht voor verlijmde PVC vloerenPVC klik vloerenPVC tegelsstroken en visgraat patronen van Ambiant. Het aanbod is zeer ruim en dat biedt jou de mogelijkheid om de perfecte vloer te vinden die aan al je wensen voldoet. Zo krijg jij de vloer die je wilt en kun je daar jarenlang van genieten. De Ambiant PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en zijn dan ook onder te verdelen in verschillende collecties:

 • Concrete
 • Essenzo
 • Excellent
 • Optima
 • Spigato
 • Robusto
 • Supremo
 • Superior
 • Sarenza
 • Piedra
 • Famosa
 • Avanto

Voor mooie tegel vloeren van Ambiant kun je kijken naar de collecties Concrete en Piedra. Ben je op zoek naar een Ambiant PVC vloer met visgraatpatroon? Dan heeft de Spigato serie een ruim aanbod van PVC vloeren in mooie kleuren. En of je nu brede planken of juist smalle planken of een specifieke houttint wilt: het is allemaal mogelijk bij Ambiant. Denk bijvoorbeeld aan een eiken PVC vloer of een mooie houtlook variant.

Ambiant PVC prijzen

 • Bij Vloerenbaas.nl kun je de beste Ambiant PVC prijzen vinden, er zijn verschillende collecties beschikbaar met een eigen prijsniveau. Zo betaal je voor de Superior collectie meestal €36,95 per m2.
 • Ben je meer op zoek naar de eiken varianten zoals bijvoorbeeld de Ambiant PVC light oak of de Ambiant PVC natural oak? Deze collectie heet Supremo en begint meestal rond €39,95 per m2.
 • Wil jij toch liever een visgraat PVC vloer van Ambiant? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Ambiant PVC spigato beige, deze vloeren uit de Spigato collectie beginnen meestal op €46,95 per m2. De laatste collectie zijn de Ambiant PVC stroken in de houtlook collectie, ook wel de Vivero genoemd. Deze collectie begint bij Vloerenbaas meestal op €42,95 per m2.

Dit zijn de voordelen van een PVC vloer Ambiant

De Ambiant PVC vloeren zijn de perfecte basis voor iedere woning. De vloeren zijn sterk, stabiel en duurzaam. Daarnaast profiteer je nog van een groot aantal voordelen die ervoor zorgen dat je dagelijks geniet van een goede vloer:

 1. Comfortabel en makkelijk: een PVC vloer van Ambiant is gemakkelijk te onderhouden en biedt daarnaast ook veel comfort, onder andere doordat de stoel zo stil is, maar ook te combineren is met vloerverwarming;
 2. Voor iedere ruimte: het maakt niet uit waar in huis je een PVC vloer wilt leggen, het kan overal. Ook in de badkamer: een Ambiant PVC vloer is vochtwerend.
 3. Prijs-kwaliteitsverhouding: bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van Ambiant PVC vloeren voor de laagste prijs.

Ambiant PVC ervaring

Veel klanten van Vloerenbaas kiezen voor de Ambiant PVC visgraat modellen en zijn erg te spreken over de kwaliteit en betaalbaarheid van dit merk. Dat is niet zo gek, want Ambiant hoort al een aantal jaar bij de beste merken van Nederland in de vloerenwereld. Ook met de betaalbaarheid van deze vloeren zit het wel snor, zeker bij Vloerenbaas, want onze inkoopbazen hebben er voor gezorgd dat jij als de laagste prijs van Nederland betaalt voor deze vloeren.

Vloerenbaas: voor extra service en informatie over Ambiant

Bij Vloerenbaas heb je lekker veel keus in PVC vloeren van Ambiant en dat betekent dat je altijd een vloer kunt vinden die aan je wensen voldoet. De vloer naar jouw keus bestel je eenvoudig en snel online. Een nieuwe vloer regelen was nog nooit zo makkelijk! Wist je dat je het voor jezelf nog makkelijker kunt maken? Vloerenbaas kan de vloer ook in jouw woning plaatsen. Vul snel het offerteformulier in op de website en ontvang van ons een directe prijsindicatie. Jij bepaalt de vloer en wij regelen de rest voor je. Zo makkelijk kan het zijn! Heb je andere vragen over een PVC vloer van Ambiant of een ander merk? Je kunt het ons altijd vragen!