Ambiant Famosa

Ambiant Famosa PVC vloeren geven je huis het warme en uitnodigende gevoel van natuurlijke houten vloeren, maar met alle voordelen van PVC vloeren. De vloeren zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, perfect dus voor drukke gezinnen. Kies uit 4 verschillende natuurlijke tintnen om de perfecte sfeer in huis te creëren en laat je inspireren door het aanbod van Ambiant PVC!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Famosa PVC vloer?

De PVC vloeren uit de Ambiant Famosa collectie zijn mooi en eenvoudig te onderhouden en hebben de look en feel van een echte houten vloer. De natuurlijke structuur, matte tinten, vierzijdige V-groeven en vierkante vormgeving zorgen voor een mooie landelijke uitstraling die in elke ruimte past.

Ambiant Famosa PVC vloeren zijn bestand tegen vervaging, wat betekent dat de tint weinig verandert door UV-straling van de zon. Hierdoor behoudt de PVC vloer een mooie en sfeervolle uitstraling. De vloer kan hierdoor ook goed in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt om de efficiëntie van het verwarmen van jouw huis te maximaliseren.

Bovendien zijn de vloeren van de Ambiant Famosa collectie geschikt voor zwaar woongebruik (klasse 23). Dit is het maximale niveau voor residentieel gebruik. Hierdoor zijn de PVC vloeren uitermate geschikt voor plekken in huis waar veel wordt gelopen, bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer en keuken.

Bestel je Ambiant Famosa vloer gemakkelijk online

Mocht je een mooie PVC vloer hebben gevonden? Bestel ‘m dan direct online en laat je verbazen door onze service. Ook voor vragen kun je terecht bij ons ervaren team. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van een prachtige PVC vloer die voldoet aan jouw wensen.

Bovendien komen we de vloer ook graag bij je thuis leggen zodat je hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Op deze manier ben je ook verzekerd van een verbazingwekkend resultaat. Vraag een directe prijsindicatie aan door het offerteformulier op de site in te vullen.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Famosa collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button