Ambiant Baroso

Ambiant Baroso PVC vloeren zijn een stijlvolle en betaalbare manier om je vloer te vernieuwen. Deze prachtige PVC vloeren hebben een realistische betonstructuur die de ruimte een industrieel tintje geeft.

Bovendien zijn de PVC tegels eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor drukke huishoudens. Geef je huis de make-over die het verdient met een Ambiant Baroso PVC vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Baroso PVC vloer?

De Ambiant Baroso collectie is een uitstekende keuze voor intensief huishoudelijk gebruik, wat betekent dat hij bijna overal in huis kan worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, eetkamer en zelfs de slaapkamer. Je kunt deze vloer ook in de keuken, het toilet of in de badkamer leggen, aangezien de Ambiant Baroso PVC vloeren waterbestendig zijn.

Het steenpatroon is ideaal voor gebruik op dergelijke locaties! Echter kan de vloer ook gebruikt worden voor intensief projectwerk en regulier- tot zwaar industrieel gebruik. Hierdoor zijn de Ambiant Baroso vloeren ook geschikt voor commerciële omgevingen, waaronder kantoren, winkels en restaurants.

Bovendien zien de PVC tegels van de Ambiant Baroso collectie er natuurlijk uit omdat ze aan alle vier de zijden zijn voorzien van V-groeven. Door de V-groeven is de PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte tegelvloer. Ondertussen geniet je van alle voordelen van PVC.

Ambiant Baroso collectie

De Ambiant Baroso collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Koop je Ambiant Baroso PVC vloer online

Heb je een Ambiant Baroso PVC vloer gevonden die aan al je verwachtingen voldoet? Het is daarna van cruciaal belang om na te denken over de volgende stap; wil je de vloer zelf gaan leggen of wil je dat onze specialisten het voor je doen?

Als je de expertise niet hebt of simpelweg geen zin hebt om het zelf te doen, kunt je altijd kiezen voor onze legservice. Je kunt dan rekenen op perfectie en hoeft zelf niets te doen, omdat alles voor je wordt geregeld! Dat is namelijk de service van Vloerenbaas! Vraag online een offerte aan voor een directe prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Baroso collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van verschillende Ambiant PVC vloeren collecties.

Call Now Button