Ambiant Superior

Op zoek naar een realistische houten vloer die onderhoudsvriendelijk en duurzaam is? Zoek dan niet verder dan de Ambiant Superior PVC vloeren. De Ambiant vloeren uit deze collectie zijn gemaakt op basis van de Register in Embossing technologie, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van echt houten vloeren.

Bovendien zijn ze extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en perfect te combineren met vloerverwarming. Met vier natuurlijke kleuren om uit te kiezen, vind je gegarandeerd de perfecte nieuwe PVC vloer voor jouw woonsituatie. Bekijk hieronder het aanbod van de Ambiant Superior collectie.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Superior PVC vloer?

De Ambiant Superior collectie bestaat uit hoogwaardige PVC vloeren met een natuurlijke uitstraling. De vloer, die in vier tinten verkrijgbaar is: Light Pine, Warm Pine, Light Grey Pine en Smokey Pine, ziet er heel realistisch uit vanwege de zichtbare houtnerfstructuur die tot stand komt door het Register in Embossing proces.

De V-groef draagt ook ​​bij aan het realisme van de vloer, aangezien de PVC stroken hierdoor nog meer op echte houten planken lijken. Dit maakt het ook moeilijk om de PVC vloer van een echte houten plankenvloer te onderscheiden.

Het is niet verwonderlijk dat de vloeren uit de Ambiant Superior collectie veelzijdig genoeg zijn om te worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder residentieel gebruik, grote bouwprojecten en zwaar industrieel gebruik.

PVC vloeren kunnen onder meer worden toegepast in de woonkamer, eetkamer en slaapkamer, maar ook in de keuken of badkamer omdat ze vochtbestendig zijn.

Bestel je nieuwe Ambiant Superior PVC vloer direct online

Zodra je een mooie PVC vloer hebt gevonden binnen de Ambiant Superior collectie, kun je direct online een bestelling plaatsen. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De volgende stap, na het bepalen van de grootte en vorm van jouw ruimte, is om na te denken over de plaatsing van de PVC vloer. Ben je niet zo handig en wil je het door iemand anders laten doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier in te vullen en ontvang direct een prijsopgave voor jouw nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Superior collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button