Ambiant Concrete Collection

Ben je op zoek naar een realistische betonnen PVC vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Ambiant Concrete PVC vloeren zijn in dat geval de perfecte keuze! De Ambiant PVC vloeren uit de Concrete collectie zijn namelijk ongelooflijk realistisch en eenvoudig te installeren.

Bovendien zijn de vloeren haast onderhoudsvrij, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe vloer. Kies uit één van de 8 verschillende kleuren van de Ambiant Concrete collectie en neem alvast een kijkje in ons assortiment om inspiratie op te doen!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Concrete PVC vloer?

De Ambiant Concrete PVC vloeren zijn ideaal voor industriële interieurs. Het is een fantastisch alternatief voor giet- en betonvloeren omdat het gemaakt is van polyvinylchloride (PVC). Dankzij de dikte van 2,5 mm en een extra beschermlaag van 0,55 mm is de PVC vloer “zo sterk als beton”.

Omdat het een open, flexibel vloersysteem is dat in bijna elke omgeving kan worden gebruikt, is het perfect voor intensief residentieel gebruik, projectgebruik en intensieve industriële toepassingen. Bovendien kun je de Ambiant Concrete PVC vloeren ook in bijna elke ruimte van je huis plaatsen.

Het grote voordeel is dat PVC antistatisch, geluiddempend en toepasbaar is in combinatie met vloerverwarming. Ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor de onderhoudskosten laag zijn. Zo geniet je extra van je nieuwe vloer en mag je ervan uitgaan dat die erg lang mee gaat.

Ambiant Concrete collectie

De Ambiant PVC Concrete collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel je nieuwe Ambiant Concrete vloer online

Heb jij een mooie PVC vloer gespot in de Ambiant Concrete collectie? Bestel ‘m dan direct online. Onze Vloerenbazen zorgen er dan voor dat de vloer zo snel mogelijk bij je thuis wordt afgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Vind je het echter lastig om zelf een vloer te leggen? Huur dan professionals in om de taak te uit te voeren. Onze vloerbazen kunnen je hierbij helpen, daarom bieden wij onze legservice aan.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang een directe prijsopgave. Jij bent de baas bij Vloerenbaas en wij zorgen ervoor dat de vloer er mooi bij komt te liggen.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Concrete collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button