Ambiant Avanto

Ben je op zoek naar een mooie PVC vloer met natuurgetrouwe houtlook? Dan is een Ambiant Avanto PVC vloer wellicht een goede keuze voor jou. Dankzij de Register in Embossing techniek zijn de PVC vloeren haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Dit maakt het een goed en betaalbaar alternatief voor een laminaatvloer.

Daarnaast brengen PVC vloeren nog meer voordelen met zich mee dan alleen een realistische uitstraling. Zo zijn ze gemakkelijk in onderhoud, goed te combineren met vloerverwarming en is het leggen van de vloer minder intensief dan een echte houten vloer. Bekijk daarom rustig het aanbod van de Ambiant PVC vloeren en laat je inspireren door de mogelijkheden!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Belangrijkste eigenschappen van de Ambiant Avanto PVC vloer

De Ambiant PVC vloeren brengen onwijs veel voordelen met zich mee die we terug kunnen koppelen aan de eigenschappen van de vloer. Naast de algemene, praktische eigenschappen van PVC vloeren biedt de Avanto collectie net nog even wat extra’s:

  • Sterke, matte toplaag: alle vloeren uit de Ambiant Avanto collectie zijn voorzien van een sterke slijtlaag met een dikte van 0,55 mm, hierdoor zijn de vloeren geschikt voor intensief huiselijk gebruik. Bovendien is de toplaag extra mat gemaakt waardoor er een realistische uitstraling tot stand komt.
  • 4-zijdige V-groeven: dankzij het gebruik van 4-zijdige V-groeven lijken de PVC stroken precies op echte houten planken.
  • Register in Embossing (RIE): de Register in Embossing techniek zorgt voor een houtstructuur die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is.

Ambiant PVC Avanto collectie

Als je kiest voor een PVC vloer uit de Ambiant Avanto collectie heb je redelijk wat mogelijkheden betreft kleur. Zo zijn er maar liefst 6 verschillende kleuren verkrijgbaar die allemaal beschikken over een realistische uitstraling. Maak de keuze uit volgende kleuren van de Ambiant Avanto PVC vloeren:

  • Natural
  • Light Grey
  • Dark Grey
  • Beige
  • Warm Brown
  • Smoky

Bestel je Ambiant Avanto PVC vloer van online

Heb je een mooie PVC vloer kunnen vinden binnen de Ambiant Avanto collectie? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen. Onze Vloerenbazen zorgen er dan voor dat de vloer zo snel mogelijk bij je thuis wordt geleverd zodat je aan de slag kunt gaan.

Vind je het echter lastig om zelf een vloer te leggen? Laat de klus dan over aan professionals. Onze Vloerenbazen kunnen jou hier goed bij helpen en daarvoor bieden wij onze bazen legservice aan.

Vraag hiervoor gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang vervolgens een directe prijsindicatie. Bij Vloerenbaas ben jij de baas en zorgen wij voor je nieuwe vloer!

Call Now Button