Ambiant Supremo

Ambiant Superior PVC vloeren zijn de perfecte aanvulling op elk modern of industrieel interieur. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en passen bij elke interieurstijl. De Natural Oak is bijvoorbeeld perfect voor interieurs met een rustieke uitstraling, terwijl de grijze tinten uitstekend passen bij meer eigentijdse inrichtingen. Wat je stijl ook is, met een Ambiant vloer uit de Superior collectie zit je altijd goed.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor Ambiant Supremo?

Het verfijnde ontwerp, de realistische houten structuur en de vierzijdige V-groeven van de Ambiant Supremo vloer maken het moeilijk om ‘m te onderscheiden van echte houten planken. De PVC stroken hebben een dikte van 2,5 mm en een toplaag van 0,55 mm die zorgt voor extra bescherming.

Het feit dat het een echte hoogwaardige vloer is, maakt de Supremo collectie geschikt voor veel belopen ruimtes. Je kunt de houtlook PVC vloer in je woonkamer, eetkamer en slaapkamer leggen, maar ook in je keuken en badkamer. Dit komt doordat de vochtbestendige PVC vloer dit toelaat.

PVC vloeren zijn ongelooflijk comfortabel. De vloeren zijn namelijk geluiddempend, waardoor voetstappen minder duidelijk te horen zijn. Ook is PVC perfect om te combineren met vloerverwarming waardoor je de woning op een duurzame manier kunt verwarmen.

Ambiant Supremo collectie

De Ambiant collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel je nieuwe Ambiant Supremo vloer bij Vloerenbaas

Ben je binnen de Ambiant Supremo collectie een mooie PVC vloer tegengekomen? Ga dan naar de webshop en bestel de vloer direct online. Neem contact met ons op als je vragen hebt of moeite hebt om je weg te vinden.

Het is ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Wil je dat wij het voor je doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze deskundige Vloerenbazen komen dan bij je thuis en leggen de vloer voor je. Vul het offerteformulier op onze website in om een ​​directe prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Supremo collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button