Ambiant Ceramo

Zoek je een betaalbare PVC vloer van hoge kwaliteit die jouw huis een strakke, moderne uitstraling geeft? Ambiant Ceramo PVC vloeren zijn in dat geval precies wat je zoekt.

Deze prachtige Ambiant vloeren zijn ontworpen om eruit te zien als echt beton en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Plus, ze zijn gemaakt met behulp van de nieuwste Register in Embossing-technologie, waardoor ze er ongelooflijk realistisch uit zien. Geef je huis een verfijnde nieuwe look met Ambiant Ceramo PVC vloeren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Ceramo PVC vloer?

De Ambaint Ceramo PVC vloeren bieden voldoende grip en zijn slipvast. Hierdoor zijn ze onder andere geschikt voor zwaar residentieel gebruik, veeleisend projectgebruik en licht industrieel gebruik. Je kunt de vloeren ook installeren in de keuken, badkamer en toilet, aangezien ze vochtbestendig zijn.

De slijtlaag van de PVC tegels is 0,55 mm dik en de tegels hebben een totale dikte van 2,50 mm. Dankzij de slijtlaag ontstaat er een uitstekende kras- en slijtvastheid, waardoor de vloer erg lang mee gaat.

Met een warmteweerstand van 0,02m2 k/W is een Ambiant Ceramo vloer ook geschikt voor vloerverwarming. De vloer is antistatisch, en omdat PVC een goede warmtegeleider is, loopt de temperatuur in huis snel op.

Ambiant Ceramo collectie

De Ambiant Baroso collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel je Ambiant Ceramo PVC vloer gemakkelijk online

Je vindt een groot aanbod van PVC vloeren bij Vloerenbaas en het is aan jou om te bepalen welke vloer het beste bij je past. Neem daarom alvast een kijkje in ons ruime aanbod en laat je inspireren!

Je kunt kiezen uit een aantal kleuren voor de vloer: wij regelen vervolgens de rest op basis van jouw voorkeuren. Zo vervoeren en leggen we de vloer op locatie, en staan we klaar om je te helpen met eventuele vragen over PVC vloeren.

Laat ons je tijd besparen door de vloer voor je te leggen! Vul het offerteformulier in op onze website om een directe prijsindicatie te ontvangen. Welke kleur of design je ook wenst, bij Vloerenbaas vind je gegarandeerd een prachtige vloer!

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button