Ambiant Merano

Ambiant Merano PVC vloeren geven je huis een vleugje luxe met zijn realistische houtafwerking. De PVC vloeren uit deze collectie zijn extreem duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke ruimte in jouw woning.

Bovendien zijn de Ambiant PVC vloeren goed beschermd tegen krassen en vlekken dankzij de slijtlaag van 0,55 mm en mag je ervan uitgaan dat je er onwijs lang van kunt genieten. Met vier beschikbare natuurlijke kleuropties is een Ambiant Merano PVC vloer de perfecte manier om jouw woonruimte een frisse nieuwe look te geven!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor Ambiant Merano PVC vloeren?

Reken er maar op dat de Ambiant Merano PVC vloer zorgt voor een mooie natuurlijk ogende vloer waar je lang plezier van zult hebben. Een grotere indruk ontstaat door de extra lange planken van 153 cm waardoor je woonkamer veel groter lijkt.

Door de zeer realistische houtstructuur lijken de planken net echt. De V-groeven die rond de omtrek van de plank lopen, dragen ook bij aan deze illusie.

Als je een warme, natuurlijke uitstraling wilt, kijk dan eens naar de kleur Warm Brown. Meer op zoek naar een heldere, strakke vloer? Dan kun je ook voor Light Grey gaan.

Een ander mooi kenmerk van de Ambiant Merano PVC vloeren is dat ze strak op een egale ondervloer verlijmd worden. Hierdoor ontstaat er een geluiddempend effect waardoor ze uitermate geschikt zijn voor plaatsing in appartementen, woningen en flats. Bovendien zijn de vloeren hierdoor ook extreem sterk en kunnen ze goed tegen een stootje.

Ambiant Merano collectie

De Ambiant Merano collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel je nieuwe Ambiant Merano vloer online

Heb je een prachtige PVC vloer binnen de Ambiant Merano collectie ontdekt? Ga dan naar de webshop en bestel ‘m direct. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooie PVC vloer die aan jouw eisen voldoet. Voor vragen kun je daarom ook altijd contact met ons opnemen.

Verder leggen we de vloer graag bij je thuis zodat je er geen omkijken naar hebt. Zo ben je ook nog eens zeker van een uitstekend resultaat. Vul het offerteformulier op de site in voor een directe prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button