Ambiant Sarenza

De Ambiant Sarenza PVC vloeren zijn een betaalbaar en realistisch alternatief voor natuurlijke houten vloeren. Dankzij de Register in Embossing-technologie zijn deze Ambiant vloeren niet van echt te onderscheiden, waardoor je kunt genieten van de prachtige uitstraling van hout met alle voordelen van een PVC vloer. De Ambiant Sarenza collectie is verkrijgbaar in 4 natuurlijke kleuren. Hierdoor vind je gegarandeerd een perfecte vloer voor je woning!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Sarenza PVC vloer?

De Sarenza PVC vloeren zijn een van Ambiant’s meest populaire vloeren. Alle belangrijke eigenschappen die een goede vloer moet hebben vind je terug in deze eiken houtlook vloeren. De vloer is extreem duurzaam, flexibel en sterk, waardoor je hem jarenlang zorgeloos kunt gebruiken.

Door het gebruik van de beste materialen zijn de PVC vloeren zowel waterdicht als extreem onderhoudsarm. Je kunt de vloer met slechts een dweil en wat warm water al reinigen.

De Ambiant Sarenza collectie is ideaal voor alledaags gebruik, met een dikte van 2 mm en een slijtlaag van 0,3 mm. Deze slijtlaag zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen alle slijtage die jouw gezin eraan kan toebrengen. Dus als je kinderen of huisdieren hebt, hoef je je geen zorgen te maken over schade.

Bestel je nieuwe Ambiant Sarenza PVC vloer direct online

Nadat je een mooie PVC vloer hebt ontdekt die aan jouw specifieke eisen voldoet, kun je direct online een bestelling plaatsen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De volgende stap is om nat denken over de installatie van de PVC vloer. Ben jij het type dat handig is en de klus liever zelf uitvoert of juist de taak liever uitbesteedt aan specialisten? Maak in het laatst geval gebruik van onze installatieservice. Vraag een offerte aan en ontvang direct een prijsopgave voor jouw nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Sarenza collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button