Ambiant Essenzo

Maak kennis met de Ambiant Essenzo collectie – de mooiste PVC vloeren voor elk interieur met een rustiek charme. Met zijn realistische houtnerf en V-groefontwerp zijn deze PVC vloeren van Ambiant de perfecte manier om die natuurlijke uitstraling te krijgen waar je naar op zoek bent.

Bovendien geven vier verschillende kleuropties je volop keuzemogelijkheden om je nieuwe vloer perfect af te stemmen op je bestaande interieur. Bekijk daarom direct ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden van de Ambiant Essenzo collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Essenzo PVC vloer?

Een Ambiant Essenzo PVC vloer is in totaal 2,5 mm dik en biedt daarmee een solide basis. De 0,5 mm dikke slijtlaag, die keihard is, biedt een sterke bescherming tegen slijtage en stootschade.

Je kunt de vloer daarom gebruiken in je woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Echter kun je een Ambiant Essenzo vloer ook in de keuken en badkamer installeren omdat PVC vochtbestendig is.

Ook is het een aantrekkelijke vloer voor drukbezochte bedrijfsruimten, zoals bankfilialen, hotellobby’s, openbare ruimtes, restaurants en winkels. Sterker nog, de vloer is zelfs duurzaam genoeg om in industriële omgevingen toegepast te worden!

Ambiant Essenzo collectie

De Ambiant PVC Essenzo collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel de Ambiant Essenzo PVC vloer eenvoudig online

Heb je een mooie Ambiant Essenzo PVC vloer kunnen vinden? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen. Vervolgens regelen wij alles voor je en komen we de vloer zo snel mogelijk bezorgen. Mocht je nog enkele vragen hebben? Dan kun je bij ons ook terecht voor extra hulp en advies.

Wij snappen dat het geen eenvoudige klus is om een vloer op de juiste wijze te leggen. Daarom kun je gebruik maken van onze legservice waarbij onze Vloerenbazen de vloer bij je thuis komen leggen. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier op de site in te vullen en ontvang een direct prijsindicatie.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de PVC Ambiant Essenzo collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button