Ambiant Piero

De Ambiant Piero collectie geeft de vloer van je woning de uitstraling van echt beton met een realistische afwerking. De Register in Embossing techniek zorgt namelijk voor een zichtbaar en voelbaar reliëf en geeft jouw huis een unieke sfeer waar je jarenlang van zult genieten.

Met 4 verschillende kleuren om uit te kiezen, vind je gegarandeerd de perfecte PVC vloer die aansluit op jouw persoonlijke behoeften. Bekijk alvast het assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden van de Ambiant Piero collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Piero PVC vloer?

De Ambiant Piero collectie bestaat uit eigentijdse PVC vloeren met betonlook. Dankzij de micro V-groeven aan vier zijden is deze PVC vloer van Ambiant moeilijker te onderscheiden van een echte tegelvloer. De Register in Embossing techniek zorgt daarbij ook nog voor een zichtbaar en voelbaar reliëf waarmee je jouw huis een unieke sfeer geeft waar je jarenlang van zult genieten.

De PVC tegels zijn 2,50 mm dik en 61 x 61 cm groot, inclusief een slijtvaste laag van 0,55 mm. Dankzij de slijtlaag is de vloer kras- en vlekbestendig wat zorgt voor een lange levensduur. Verder blijven de kleuren lang mooi door de lichtechtheid van ≥6.

De PVC tegels zijn gemakkelijk schoon te maken: een dweil en wat warm water is alles wat je nodig hebt. Voor hardnekkig vuil kun je ook een speciaal reinigingsmiddel gebruiken voor PVC vloeren. Hierdoor is de PVC vloer ook ideaal voor plaatsing in de keuken, badkamer en toilet.

Ambiant Piero collectie

De Ambiant Piero collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Bestel je nieuwe Ambiant Piero vloer direct online

Zodra je een mooie PVC vloer hebt gevonden binnen de Ambiant Piero collectie kun je deze direct online bestellen. Mocht je echter nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wanneer je een vloer op het oog hebt is de volgende stap om na te denken over het leggen van de PVC vloer. Ben je zelf niet echt handig of besteed je het leggen van de vloer simpelweg liever uit aan professionals? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag een offerte aan door het offerteformulier in te vullen en ontvang een directe prijsindicatie voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Piero collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button