Ambiant Excellent

Op zoek naar een betaalbare en realistisch ogende PVC vloer? Dan zijn de Ambiant Excellent PVC vloeren precies waar je naar op zoek bent! Deze collectie van Ambiant vloeren biedt 4 verschillende kleuropties, elk met een overtuigende houtnerfstructuur.

Bovendien geeft de Register in Embossing techniek de vloeren een extra vleugje realisme, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van echte hardhouten vloeren. Laat je inspireren door de prachtige Ambiant Excellent collectie en vindt de vloer van je dromen!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een Ambiant Excellent PVC vloer?

De Ambiant Excellent collectie bestaat uit unieke en realistische PVC vloeren. Dit type vloer is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

De Excellent PVC vloeren zijn geconstrueerd met behulp van een innovatieve techniek en hebben een diepe houtnerfstructuur die exact overeenkomt met de houtprint. Het heeft een realistische en natuurlijke uitstraling die behoorlijk overtuigend is.

De stroken zijn 2,5 millimeter dik en de slijtvaste toplaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze erg lang mee gaat en zijn pracht blijft behouden. Doordat vuil en vlekken eenvoudig weg geborsteld kunnen worden, is de vloer ook nog eens eenvoudig schoon te houden.

Ambiant Excellent collectie

De Ambiant collectie bestaat uit de volgende PVC vloeren:

Ambiant Excellent PVC vloer kopen bij Vloerenbaas

Ben je een mooie Ambiant Excellent PVC vloer tegengekomen die je graag wilt kopen? Dan kun je de vloer direct online bestellen. Wij nemen dan alles voor je uit handen en de vloer wordt zo snel mogelijk geleverd. Heb je nog vragen? Neem dan vooral even contact met ons op voor verdere hulp of advies.

Wij realiseren ons maar al te goed dat het nauwkeurig leggen van een vloer niet eenvoudig is. Daarom kun je bij ons gebruik maken van onze bazen legservice, waarbij onze Vloerenbazen bij je thuis komen en de vloer correct komen leggen. Vul het offerteformulier op de site in om direct een prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van Ambiant

Naast de Ambiant Excellent collectie zijn er ook nog andere prachtige collecties verkrijgbaar. Neem daarom vooral even een kijkje en laat je verassen door het brede aanbod van Ambiant collecties:

Call Now Button